Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Wahlbergovi kožené kalhoty ani dlouhé vlasy moc nepadnou aneb sexuální dračice je chlap. Metaloví fanoušci šílí...no dobře, se zájmem sledují prostoduchý příběh, ale co mají dělat ti, pro něž je rock jen občasnou ne vždy vítanou kulisou? Jakožto zástupce této druhé skupiny mě k filmu přivedl 30letý Mark Wahlberg (titulní role), na jehož pěkně stavěnou hruď jsem se mohl dosytosti vynadívat. Ještě přihodím erotickou minutu svádění na afterparty v nočním klubu a jsem s důvody, proč sledovat tento snímek, hotov. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nestydím se to přiznat, ale miluju rock music! Wahlberg ve své roli dokonale přesvědčivý, takhle nějak to na počátku svojí kariéry uměl. Jeho nejlepším filmem asi již navěky zůstanou Hříšné noci a hlavně to jak se dokázal převtělit do jistého Dirka Digglera. To ale rozhodně nemění nic na tom, že by Chris "Izzy" Cole měl být nějakým nudařem. Navíc zde účinkuje nejpříjemnější žena Hollywoodu Aniston, takže je nad slunce jasné, že film uteče jako voda. Trošku se navíc podíváme pod pokličku známého rčení Sex, drogy, rock 'n' roll. 60% ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Kouknu na hodnocení, a říkám si... Aha, nějaká ''průměrovka''. Pak si přečtu komentář jednoho z mých oblíbených uživatelů (Becki_tu), kterej se mi trefuje do vkusu asi nejvíc ze všech. A stejně tak to bylo i u tohoto ''Hárdu''. Vcuclo mě to jako větrák, zásluhu na tom má chytlavej rock + Mark + sexy Jennifer. Predvídatelné, ale kašlu na objektivitu...líbilo se, a kurva moc!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tady měl někdo špatný odhad a obsadil Marka Wahlberga, kterému se nedá příliš věřit, že je rockovým hudebníkem. Hrát hopera, rappera, tak by nebylo co řešit, ale rocker není jeho parketa. Jennifer Anniston, která tentokrát kromě líbezné tvářičky nenabídla víc, však nikdo nemůže vinit, že by hrát neuměla, a tak je spoleh hlavně na herce ve vedlejších rolích. Jason Flemyng, Timothy Olyphant nebo Timothy Spall to jistí. Stephen Herek přišel s hezkým vizuálem, do kterého zasadil nepříliš životný příběh o jednom muzikantovi. 40% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Sex, drogy a rock 'n' roll. To se traduje již dlouhá léta a tady je to zfilmováno. Ač se jedná o fiktivní kapelu, tak příběh je reálný (inspirovaný Robem Halfordem a Judas Priest), protože že je zpěvák vyhozen z kapely a nahrazen mladším, to se v hudebním průmyslu děje. Nemusela by to být rocková kapela, ale pak nevím, jestli bych se na tento snímek díval. K Marku Wahlbergovi nemám výhrady, filmů, kde byl obsazen jsem viděl dost. Anistonka taky není k zahození :-). Jediné co by se v reálu nejspíš nestalo by bylo opuštění koncertu a ten romantický konec. Jinak dobrý a soundtrack rockery potěší ;-). ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Členy skupiny Steel Dragon byli: Bobby Beers - zpěv (Jason Flemyng), Kirk Cuddy - kytara (Dominic West), Ghode - kytara (Zakk Wylde), Jorgen - baskytara (Jeff Pilson), A.C. - bicí (Jason Bonham), Izzy - zpěv po odchodu Bobbyho Beerse (Mark Wahlberg). Wylde, Pilson a Bonham hráli v písních Steel Dragon sami. Za Dominica Westa na kytaru zaskakoval druhý kytarista Black Lebel Society, Nick Catanase. Místo Wahlberga zpíval Michael Matijevic ze skupiny Steelheart a místo Flemynga Jeff Scott Soto ze skupiny Yngwieho Malmsteena. Se Steel Dragon si také v roli fanouška, kterého pozve Izzy na pódium, zazpíval zpěvák Myles Kennedy. (liquido26)
  • Ve snímku si zahraje také několik muzikantů - Jason Bonham (syn zesnulého Johna Bonhama, bubeníka Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Lebel Society), Jeff Pilson (Dokken) a Nick Catanase (Black Lebel Society). (liquido26)

Reklama

Reklama