Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Když zapálený fanoušek a leader cover bandu (nebo tribute bandu) nahradí ve své zbožňované kapele vyhozeného zpěváka, roztáčí se pro něj opojný kolotoč "sexu, drog & rokenrolu" - přesně podle rady „Ty máš prožívat to, o čem jiný jenom sní.“ Ve výsledku nevyznívá Wahlbergova "pohádka o americkém snu" pro tradiční hardrockové máničky úplně pozitivně, ale jízda je to třeskutá. Hvězdička navrch za fantastický soundtrack. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Další z nepřeberného množství filmů alá "nyní Vám názorně předvedeme, jak se z hovna standardní konzistence splétá bič nadprůměrných rozměrů" - tento mě ale fakt bavil a pro mě je to jeden z nejlepších ústředních hereckých výkonů Markyho Marka.................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Wahlbergovi kožené kalhoty ani dlouhé vlasy moc nepadnou aneb sexuální dračice je chlap. Metaloví fanoušci šílí...no dobře, se zájmem sledují prostoduchý příběh, ale co mají dělat ti, pro něž je rock jen občasnou ne vždy vítanou kulisou? Jakožto zástupce této druhé skupiny mě k filmu přivedl 30letý Mark Wahlberg (titulní role), na jehož pěkně stavěnou hruď jsem se mohl dosytosti vynadívat. Ještě přihodím erotickou minutu svádění na afterparty v nočním klubu a jsem s důvody, proč sledovat tento snímek, hotov. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Kouknu na hodnocení, a říkám si... Aha, nějaká ''průměrovka''. Pak si přečtu komentář jednoho z mých oblíbených uživatelů (Becki_tu), kterej se mi trefuje do vkusu asi nejvíc ze všech. A stejně tak to bylo i u tohoto ''Hárdu''. Vcuclo mě to jako větrák, zásluhu na tom má chytlavej rock + Mark + sexy Jennifer. Predvídatelné, ale kašlu na objektivitu...líbilo se, a kurva moc!! ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Ještě teď to tady semnou lomcuje! Tohle musí chytit za srdce každýho rockera. Mark byl úžasnej, jednoznačně jeho nejlepší role. Jennifer, ach ta krásná Jennifer. Nádherná baba a navíc perfektní herečka a Timothy byl třešnička na tomhle rockově sladkým dortu. Rock star je film o hudbě a partě rockerů, který si nechtěj jen užívat. Je to film o naději a hlavně lásce k hudbě. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • V hale Cuddyho rezidence je možno vidět vystavěný kostým, který silně připomíná jeden z Halfordových kostýmů. (liquido26)
  • Střecha použitá pro tiskovku, na které Steel Dragon oficiálně ohlašují Izzyho jako svého nového zpěváka je stejnou střechou, na které se odehrávala tisková konference a párty ve snímku o jiné fiktivní metalové skupině - This is Spinal Tap. (liquido26)
  • Ve snímku si zahraje také několik muzikantů - Jason Bonham (syn zesnulého Johna Bonhama, bubeníka Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Lebel Society), Jeff Pilson (Dokken) a Nick Catanase (Black Lebel Society). (liquido26)

Reklama

Reklama