Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Namachrovaní šoumeni se hecují, jako by byli pány světa a měli vše pod kontrolou. Obyčejný člověk má úplně jiné starosti; jemu stačí, když ho doveze zrezivělý favorit, kam potřebuje. Samozřejmě, pokud je zdráv, má práci a rodinu v pořádku. Neznamená to, že těm šoumenům nebo jiným bohatým majitelům závidím, naopak. Testovat auta, aniž bych měl smysl toho, proč a kam jedu, jenom z hecu - to musí být strašná nuda. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct ke kultovnímu tv pořadu o autech, který zná úplně každý? Top Gear je neuvěřitelná klasika, která spolu snoubí humor, známé osobnosti a samozřejmě auta. Trojice Clarkson, Hammond a May je výborné moderátorské trio, které se neustále špičkuje a jejich hlášky jsou vskutku nezapomenutelné. Tenhle pořad si paradoxně užijou i tací co neznají pojmy jako objem válce, nebo počet koní. Pořad je totiž udělaný tak, že kromě recenzování největších bouráků, se věnuje i výmýšlení největších kravin a soutěží. Jako vyrobit bondovské auto, pojízdný karavan, a nebo, se učit jezdit s návěsem. Zkrátka a dobře soutěže, hosti, automobilový okruh, auto za rozumnou cenu a hlavně trio, které nestárne. Do hodnocení započítám všechny řady seriálu, co jsem viděl a klidně i 50 let s Bondovskými auty. Díl, který mě jako fanouškovi Bonda udělal ohromnou radost. Zaručeně nejlepší pořad o autech a nejzábavnější Tv pořad vůbec. Na TG se vždy rád podívám. (90 %) ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Auta miluju už odmalička (rozpoznávat loga jednotlivých značek jsem uměla dřív než číst), ale vždycky byla jen "na koukání", kvůli starosti o bezpečnost mé osoby i všeho živého a neživého, co bych eventuálně mohla "potkat" na svých čtyřkolových cestách. Leč při sledování humorných chlapců z Topgýru (Richard - ňuňu, které by mi při ploužáku dosahovalo přesně.. tam kam má :Þ ), jejich veselých eskapád a hlavně toho, jak si to všechno tak pěkně užívají, mám čím dál tím větší chuť uvázat si oprátku z brzdového lanka kolem krku a vyrazit na tratě s neomezenou rychlostí... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Nezaujímajú ma novinky z motorizmu. Nemám slabosť pre silné motory. Auto beriem čiste vecne a prakticky. Ako dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear" nijak zvlásť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma trio podivných moderátorov (Clarkson, May, Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť. ** ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Především se nenechte zmást obalem. Nejedná se o klasický automobilový magazín, a tak vysoké hodnocení tu nerozdávají jen blázni do superrychlých aut! Jedná se o zábavnou show s hvězdnými hosty, sympatickým a hlavně vtipným triem moderátorů, kteří mají k dispozici neomezený rozpočet BBC. A tak se bez sebemenšího poklesu formy demoluje, upravuje, testuje, kritizuje a především závodí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Ve 2. epizodě 19. série zazněla v 17. minutě hlavní znělka z filmu Avengers (2012). (Nathaniell)
  • Na otázku: "Jaký je váš nejoblíbenější díl z Top Gearu?" všichni odpověděli: "Botsvanský speciál". A pro Jeremyho a Richarda ještě všechny díly, kde se James mrzačí. (Maulincio)
  • Indické velvyslanectví v Londýně označilo Indický speciál za „urážlivý a plný záchodového humoru". Jeremy Clarkson sedící na záchodě vybudovaném ze zádní části kapoty zeleného Jaguara vysvětloval, že je to pro indické poměry praktické, jelikož každý v Indii hned dostane průjem. (Illuminare)

Reklama

Reklama