Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tento seriál není jen pro příznivce rychlých,ale i pohodlných aut,ale také pro příznivce anglického humoru,kterého tady najdete mraky.Moderátoři se skvěle doplňují,takže ani nedáváte moc pozor na údaje o autech,ale jen posloucháte kdy zazní další vtip.Jeremy Clarksone,Jamesi Mayi a Richarde Hammonde,díky hoši.A samozřejmě i Stigu.Hodnocení:85% ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Umělá zábava, nic víc nic mín...nemám rád pořady, kde diváky tvoří zaplacený komparz, který se směje a tleská na signál zeleného světla a opravdu mě nezajímá za jak dlouho Rowan Atkinson objel okruh. A nejvíc mě dostávají ty jejich pokusy, například, že nějaké auto ujede britské armádě, která jej sestřeluje. Nejvíc mě opravdu rozesmívá ten komparz, co tam kolem nich stojí a poslouchá ty nudné rozhovory, ti, co stojí vzadu se jistě radostí mohou posrat. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách britská záležtost se skvělým britským humorem, kterej já prostě můžu. Asi bych měl důrazně upozornit, že nejsem fandou do aut a neměl bych být tudíž cílovou skupinou pro kterou je tento seriál vyráběn. Přesto si s gustem každý díl vychutnám. Jeremy, James, Richard a samozřejmě Stig... tahle parta mně baví a je jedno zda testují nová Porsche, nebo na samohybech vlastní konstrukce přejíždějí Thajsko. Top Gear je bomba a s touto bombou se s vámi loučím ... * * * * * ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct ke kultovnímu tv pořadu o autech, který zná úplně každý? Top Gear je neuvěřitelná klasika, která spolu snoubí humor, známé osobnosti a samozřejmě auta. Trojice Clarkson, Hammond a May je výborné moderátorské trio, které se neustále špičkuje a jejich hlášky jsou vskutku nezapomenutelné. Tenhle pořad si paradoxně užijou i tací co neznají pojmy jako objem válce, nebo počet koní. Pořad je totiž udělaný tak, že kromě recenzování největších bouráků, se věnuje i výmýšlení největších kravin a soutěží. Jako vyrobit bondovské auto, pojízdný karavan, a nebo, se učit jezdit s návěsem. Zkrátka a dobře soutěže, hosti, automobilový okruh, auto za rozumnou cenu a hlavně trio, které nestárne. Do hodnocení započítám všechny řady seriálu, co jsem viděl a klidně i 50 let s Bondovskými auty. Díl, který mě jako fanouškovi Bonda udělal ohromnou radost. Zaručeně nejlepší pořad o autech a nejzábavnější Tv pořad vůbec. Na TG se vždy rád podívám. (90 %) ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Nejsledovanější motoristický pořad na světe! Top Gear je neskutečně vtipná show o automobilech plus v každém díle je zajímavý host v cenově dostupném autě. Ano, zdůraznil jsem slůvko show, protože to tak je. Spousta věcí tam je nahraných a hnaných až do extrému, ale já to prostě žeru! Viděl jsem to od první řady až po současnou jednadvacátou, plus většinu speciálů a pořád mě to baví! Také oceňuji absolutně nabušený soundtrack, díky kterému jsem objevil mistra Ludovica Einaudiho a za to tomuto pořadu velmi děkuji. Za všechny řady dohromady je to za 9/10. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Ve třetí epizodě deváté řady, tedy prvním americkém speciálu, kdy si trio moderátorů kupovalo v USA ojeté vozy, mají v závěrečných titulcích všichni účinkuící uvedeno jako první křestní jméno Billy. (Martin_Happy)
  • Top Gear se vlastně rozděluje na Originální Top Gear a Nový Top Gear. Originální Top Gear se vysílal v letech 1978-2001, kdy pořad opustili moderátoři Tiff Needell, Quentin Willson a Vicki Butler-Hendersonová, k nimž se přidala většina producentského týmu včetně hlavního producenta Jona Bentleyho. Společně přešli na konkurenční TV Channel 5 a vytvořili podobný pořad s názvem Fifth Gear. (Wishkah)
  • V jednu chvíli byl James May rychlostním rekordmanem. S Bugatti Veyron SS jel 417 km/h. Rekord o pár chvil později překonal testovací jezdec Bugatti Pierre-Henri Raphanel. (jirijost)

Reklama

Reklama