Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tomu seriálu bych dal i plnej počet, kdybych auta z celýho srdce nesnášel. A tak je tu trošku problém. Největší problém je hlavně v tom, že se už přes půl roku (psaním dnešního komentáře to je půl roku...bůhví kam až to zajde) seru se zkouškou Základy automobilové techniky. I když o autech vim hovno, neznamená to, že by mě nemohli zajímat i když tady asi kopu věcí nepochopím. Teď už teda pochopím, ale stejnak mi je to k hovnu, protože tu posranou zkoušku furt nemám. Takže co mě čeká do budoucna? Možná další sledování kulervoucích dílů, kde není ani potřeba chápat kdejaký informace o autech, protože co v něm ukážou většinou mluví samo za sebe. Každopádně by to mělo bejt samozřejmostí a to byl pro mě ze začátku dost problém. Časem jsem se ale dostal do stavu, kdy už docela něco vim, takže doufám, že ještě později se ze mě stane profík a já se v některém z těch fantastických kár sám povozím. No asi těžko, ale bylo by to hezký, ne? (8/10) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Britský humor etc.miluji,ale tohle je u mě taková nehumorná trapárna,že to snad nemá obdoby. I když chápu,co takovou fůru lidí na tom tankuje,tak renomé tohoto laciného varieté,je pro mě záhadou kosmických rozměrů a důkazem,že ne vše britské,musí býti nutně nadprůměrné. Přesto odpad nedám,páč jsem se (zřejmě v tu dobu,kdy jsem to kdysi viděl intoxikován alkoholem),docela pobavil. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

828. hodnocený film: Kdeže Autosalon nebo Autostyl. Dokonce ani "čétéčkový" Auto moto revue nesahá "Top Gear" ani po kotníky. Nesmírně inteligentní humor od pánů Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Vynikající hlášky, super testy, skvělé novinky a také jízda v levném autě. 5* a jsem přesvědčenej, že tohle je ten nej pořad o autech všech dob. 5* ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Top Gear má své právoplatné místo v pytli s historickými milníky britské - a tím pádem i světové - televize. Hřeje se tam s Monty Pythony, Já Claudiem, Doktorem Who a dalšími legendami, a to myslím smrtelně vážně. Je to prostě kus ryzího, řemeslně špičkového televizního řemesla, ze kterého přímo stříká duše, srdce, humor a kamarádství a které je o autech vlastně jen tak mimochodem. A Jeremy Clarkson musí být tou nejvýraznější, nejzábavnější, nejcharismatičtější a nejošklivější televizní personou od Johna Cleese. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

ABSOLUTNÍ ŠPIČKA MOTORISTICKÝCH POŘADŮ.. SKVĚLÉ OD ZAČÁTKU AŽ DO KONCE !!!! V hlavních rolích : Jeremy Clarkson,Richard Hammond,James May a bytost z jiné planety Stig . Jen upozorňuji ,že kdo vlastní UPC a měl k dispozici kanál BBC Prime,byl schopen sledovat probíhající reprízy 4 série. Běželo po dvou dílech od 9:00 do 11:00 h každou sobotu ,(leden 2008). Občas i s funkčnímy titulky....... Jamie Oliver tu uvedený je jeden z mnoha hostů okénka Hvězda v levném autě (Celebrity Laps)... ne ten kdo je hlavní ......... OD 1.4.2009 BUDE UVÁDĚNO NA NOVÉ TV COOL !!!!! Tedy,,obnovený,, TOP GEAR.. 1 SERIE Z ROKU 2002 ! NÁVNADY : http://www.bbc.co.uk/topgear/videos/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Nejrychlejší auto, které kdy na trati Top Gearu jelo, byl Renault Formule 1, který okruh zvládl za 59 vteřin. Nejrychlejším produkčním vozem byl pa Ariel Atom V8. Kolo zvládl za 1 minutu a 15 vteřin. (Mr.Hudson)
  • V 16. sérii Richard Hammond podotkl, že by asi nikdo nechtěl vlastnit mexický vůz, protože auta by měla odrážet národní povahu. A to mexické by tedy bylo "líné, nechopné, nafoukané, tlusté a blbé". Výrokem „No vážně, dokážete si představit, že se probudíte a budete Mexičan?" popudil mexické diplomaty. (Illuminare)
  • V roce 2002 vznikl nový formát Top Gear, který spolu vytvořili producent Andy Wilman a Jeremy Clarkson. Jeremy pořad moderoval spolu s motoristickým novinářem Jasonem Dawem a konkursem vybraným Richardem Hammondem. (Wishkah)

Reklama

Reklama