Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Baví se o autech. Já se nenudím. Jezdí auty a diskutují o výkonosti brzd. Já se stále nenudím. Rozebírají, jaké auto si máme pořídít. A já se nenudím! Jak to?? Kruci, česká televize, viděla jsi to někdy? Tohle je ten správný pořad a autech a o všem možném, co doveze tyto tři sympatické chlapíky (hlavně Jamese, ten je můj nejoblíbenější) za kopec. A jsou mi sympatičtější o to více, že mají Stiga. To je něco jako náš Jára Cimrman. Sice Stiga vidíme živého a zdravého, ale kdybychom pozorně upřeli svůj zrak kamsi do dáli, s jistotou bychom uviděli poskakujícího Járu (ducha či člověka). A jestli ten pořad zrušíte, doběhnu za vámi a.... ukradnu vám všechna auta, kterými jste jezdili! Bojíte se, co?! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tento seriál není jen pro příznivce rychlých,ale i pohodlných aut,ale také pro příznivce anglického humoru,kterého tady najdete mraky.Moderátoři se skvěle doplňují,takže ani nedáváte moc pozor na údaje o autech,ale jen posloucháte kdy zazní další vtip.Jeremy Clarksone,Jamesi Mayi a Richarde Hammonde,díky hoši.A samozřejmě i Stigu.Hodnocení:85% ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Top Gear kombinuje pečlivě konstruovanou zábavu a infotainment, přičemž usiluje o pohlcení diváka dramatičností a impresivně efektním představením aut. Spíš než k Auto moto revue má blíže k filmům Michaela Baye. Nejen že stejně jako americký Mr. Blockbuster má i britský televizní pořad aktivní spolupráci s domácí armádou, ale především spojuje schopnost transformovat "minoritně" atraktivní technofetišismus do univerzálně přístupné a divácky lákavé zábavy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsou auta v mém pomyslném žebříčku hodnot ani v první desítce, tak tento pořad mám moc rád. Moderátoři jsou naprosto perfektní. Srší anglickým humorem do všech stran. Jsem si jistý, že se nabaží jak lajk, tak i velký automobilový znalec. Pravidelným divákem nejsem, ale kdykoli na pořad v televizi narazím, tak je absolutně vyloučené, že bych přepnul kanál. Prezentována jsou převážně auta, která jsou pro běžného smrtelníka z kategorie nekoupitelných, ale věříte, že mi to vůbec nevadí? Pěkné 4*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tomu seriálu bych dal i plnej počet, kdybych auta z celýho srdce nesnášel. A tak je tu trošku problém. Největší problém je hlavně v tom, že se už přes půl roku (psaním dnešního komentáře to je půl roku...bůhví kam až to zajde) seru se zkouškou Základy automobilové techniky. I když o autech vim hovno, neznamená to, že by mě nemohli zajímat i když tady asi kopu věcí nepochopím. Teď už teda pochopím, ale stejnak mi je to k hovnu, protože tu posranou zkoušku furt nemám. Takže co mě čeká do budoucna? Možná další sledování kulervoucích dílů, kde není ani potřeba chápat kdejaký informace o autech, protože co v něm ukážou většinou mluví samo za sebe. Každopádně by to mělo bejt samozřejmostí a to byl pro mě ze začátku dost problém. Časem jsem se ale dostal do stavu, kdy už docela něco vim, takže doufám, že ještě později se ze mě stane profík a já se v některém z těch fantastických kár sám povozím. No asi těžko, ale bylo by to hezký, ne? (8/10) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Na otázku: "Jaký je váš nejoblíbenější díl z Top Gearu?" všichni odpověděli: "Botsvanský speciál". A pro Jeremyho a Richarda ještě všechny díly, kde se James mrzačí. (Maulincio)
  • Po natáčení v Botswaně si Richard Hammond Opel Kadet, se kterým se natáčelo, nechal dovést do Británie. Vozidlo se poté objevilo v následujících dílech pořadu. (Dekovnik)
  • James May složil řidičské zkoušky až na druhý pokus. Oůvodnil to tím, že „Všichni nejlepší lidé projdou na druhý pokus.“ (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama