Reklama

Reklama

Murder-Set-Pieces

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vykresluje skutky sadistického maniaka, který vzhlíží k Hitlerovi, řadí se mezi nacisty a praktikuje ve svém rozsáhlém domě zvrácené orgie na dívkách, které naláká na focení. Dívky pak ve sklepě znásilňuje, mučí a porcuje. Není mu cizí vraždit i na veřejném místě v ústraní někde na záchodcích a podobně. Jedná se o extrémně násilný film, plný brutality a krve. (Flipnic)

(více)

Recenze (61)

Skrk 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nečekal, že dám Exploitation hororu tak nízké / špatné hodnocení." Na to, že jsem o filmu slyšel celkem kladné věci, to je neskutečné zklamání. Příšerně nesympatický slizký hlavní "hrdina" Sven Garrett, amatérští herci (ta malá blondýna mě vyloženě srala už od začátku), amatérská digitální kamera, nuda (!), občas to vypadalo i parodicky (může za to jak jinak než Sven Garrett) a vykrádalo to slušně i jiné filmy (viz. Texaský masakr). Jediné, za co má film plusy je neskutečně odporné exploitation, u které budete snad i zavírat oči. 3/10 ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Hodnotil bych i výše,ale-BACHA od teď sem tam SPOILER- překvapivě se u mě nedostavili nějaké ty zásadnější emoce.Že by nějaké to souznění s oběťmi? No, moc ne,a těžko to byl úmyslný záměr pana režiséra.Spíše naprostý nedostatek prostoru,který oběti ve filmu dostanou,-většinou jsou prezentovány jako tupé kusy masa na naporcování.A furt dokola:bradavka,zadek,břitva(nebo něco jinýho),řev a krev. Jasně že se mi hnusil machonaziúchylamagor skrze své pohnutky a činy, ale to je tak vše. (např. u franc. Noci s nabroušenou břitvou,nebo Uvnitř,tam prezentované násilí budilo u mě mimo jiné především značný pocit ztísněnosti,úzkosti, -zde se dostavil vlastně jen pocit hnusu a nesouhlasu) Sem tam mě potěšil režisér nějakým tím ftípkem,-...,,máte snuff Nutbag?"(jasný odkaz na jeho předchozí film,-i jako zdůraznění že tohle není(!) snuff?),nebo poslední věta hlavního ,,hrdiny" -......, ,,ale každé hvězdné kariéře předchází nějaké to focení!!"(fuj). Někdy pan režisér prudil,jakože dáme to do jiných kontextů(11.září??!!),aneb kritika tady toho všeho,či spíš marná snaha tam něco takovýho nacpat? Škoda času,bohatě by stačilo soustředit se na konání magorovo,(viz. Henry:portrét masového vraha) a ono by to třeba(kritika něčeho) vyplynulo tak nějak samo. Takže film bohužel tak trochu o ničem a do nikam,nutno však přiznat,že v rámci už poněkud unavené americké produkce dost odvážný. Díky aspoň za to. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

To by nebylo ono, kdybych si na mé dnešní narozeniny nedopřál nějakou prasárnu. A musím říct, že tohle bylo dost extrémně nechutný. Ani bych neřekl, že to bylo samoúčelné, kde šlo pouze o brutalitu, děj tu byl, sice jednoduchý o porušeném náckovi, který vzhlíží k Hitlerovi, ale byl. Viděl jsem už několik podobných filmů, kde nebyl ani ten jednoduchý příběh, aby člověk věděl alespoň "proč". Brutální scény jsou natočené celkem dobře, top scéna asi zabití ženský ve vaně a finále alá masakr motorovou pilou bylo taky fájn. Překvapilo mě, nebo spíš zarazilo, že došlo i na zabití dítěte. Samozřejmě nechybí spousta nahatých slečen a sexu. Pouze pro okrajové publikum. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako zástupca gore žánru, je to jeden z predstaviteľov, ktorého treba privítať s otvorenou náručou. A však s týmto všetkým, to ostatné padá. Amatérsky scenár nieje ani tak problém, ten tu vôbec ani byť nemusel, len dodáva vatu, ktorá sa príliš nezlučuje so splatter efektami a nudí jak hovado ( pardón hovada ). Ani kamerový focus akoby nechcel dodať viac a zakrýva síce niečo, čo bolo natočený, ale zlým prevedením, to vlastne ani vidieť nieje. Aspoň, že ostala červená červenou. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Málokdy ocením samoúčelné násilí a brutalitu.....ale na tomto si někdo dost ujel ve stylu Maniaka, takže jednou za čas budiž. Nedoporučuju všem, co nemají opravdu hodně za sebou, je to strašná řezničina, kde se neserou ani s děckama. Prostě už od pohledu trefenej neonácek jezdí po městě v nadupané káře a hledá (nejen) kurvy, který ojede, a pak podřeže - v lepším případě. 70% ()

Zajímavosti (3)

  • Aby dostal film rating NC-17, muselo být vystřiženo 23 minut brutálních scén. Žádný film v historii nebyl dosud kvůli ratingu takhle zkrácen. (Flipnic)
  • Ve filmu je zavražděno 30 lidí a vypotřebováno 55 galonů umělé krve. (Flipnic)
  • V mnoha zemích je film dodnes zakázán, v některých byl uvolněn až několik let po natočení. (Flipnic)

Reklama

Reklama