Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jelikož moc nečtu obsahy atd. před skouknutím filmu a čekal sem spíš něco ve stylu Klanu létajících dýk, byl sem krapet zklamanej, nečekal jsem tolik fantasy. Celkově vzato je tohle takovej pokus o asijský X-men. Občas pokulhávající efekty při soubojích ani tolik nevadily, spíš mi vadila nevyváženost soubojů. Asi nejpovedenější momentem bylo vymlácení ninjů za pomocí slow-time. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Asi budu sám proti proudu, ale na mě film působil více po citové stránce než po té bojové. Příběh je sice jednoduchý, ale v jednoduchosti je síla a jádrem příběhu je láska dvou vůdců znepřátelených rodů, takže v podstatě variace na Romeo a Julie. Slzička sice neukápla, ale jen těsně:-) Jinak bojové scény jsou vynikající a každý souboj jsem si opravdu užíval. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem čekal o dost více než jsem dostal, značně laciná a nezajímavá akční "pohádka". Zoufale slabá úvodní zápletka, o celém příběhu se dá prohlásit to samé, pokud lze vůbec o příběhu mluvit - vlastně je to celé jen o nepříliš zajímavých soubojích a troše romantiky mezi vůdci dvou znepřátelených táborů. Aniž bych věděl kdo produkoval hudbu, poznat to nebyla potíž, ačkoli Iwashiro Tarô umí rozhodně i lepší kousky. Nakama Yukie mne vlastně ke snímku přivedla a tak trochu toho lituji - ač jsou její půvaby nesporné, průběh filmu ani herecké výkony již krok s její krásou zdaleka nedrží. 60% ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

To byl po dlouhý době jeden z lepších ninjovských filmů. Takhle kdyby natočili Naruta (místo těch tří kvadrilionů dílů) tak mohl mít jen pár epizodek a všichni by byli spokojeni. Shinobi má potenciál, má nápad, má výborné vizuální zpracování, má poetiku, má tu zvláštní asijskou mentalitu, kterou jsem nikdy nepochopil a hlavně jsou tam pěkný souboje. Rozhodně líbilo. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Takový Naruto v hranné podobě. Nemohl jsem čekat nejspíš něco jiného, nebylo tam zrovna nic, co by mi vzalo dech, ale stále to mělo úroveň velmi dobrého filmu. Škoda jen, že na to nebylo více peněz, některé scény by s pořádnou tehcnikou vypadaly úžasně. Doufám, že v brzké době bude zase něco s podobným tématem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama