Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem čekal o dost více než jsem dostal, značně laciná a nezajímavá akční "pohádka". Zoufale slabá úvodní zápletka, o celém příběhu se dá prohlásit to samé, pokud lze vůbec o příběhu mluvit - vlastně je to celé jen o nepříliš zajímavých soubojích a troše romantiky mezi vůdci dvou znepřátelených táborů. Aniž bych věděl kdo produkoval hudbu, poznat to nebyla potíž, ačkoli Iwashiro Tarô umí rozhodně i lepší kousky. Nakama Yukie mne vlastně ke snímku přivedla a tak trochu toho lituji - ač jsou její půvaby nesporné, průběh filmu ani herecké výkony již krok s její krásou zdaleka nedrží. 60% ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

To byl po dlouhý době jeden z lepších ninjovských filmů. Takhle kdyby natočili Naruta (místo těch tří kvadrilionů dílů) tak mohl mít jen pár epizodek a všichni by byli spokojeni. Shinobi má potenciál, má nápad, má výborné vizuální zpracování, má poetiku, má tu zvláštní asijskou mentalitu, kterou jsem nikdy nepochopil a hlavně jsou tam pěkný souboje. Rozhodně líbilo. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Kdysi existoval LID TEMNA, proti jehož umění se nikdo nemohl postavit. Žili jen pro boj. Těmto ,,válečníkům stínů“ se říkalo SHINOBI…. Šógun, Hattori Hanzo, tajemné umění a zakázaná láska, která může dát zapomenout na 400 let nenávisti. Tak tohle jsem musel vidět!!! Je mi jedno, že bojovníci jsou vlastně takový X-MENi. Nebo HEROES. Vlastně jsem rád, protože mne tato nadpřirozená akrobacie bez omezení přírodních zákonů baví! To je něco jiného, než jen číst myšlenky! Bohužel to není jen o boji. Hlavně jde o hluboké myšlenky (které mě neberou) a zvrácenou logiku. Když to má být romantika, tak není a když se má bojovat, tak je to romantika. DOPORUČUJI projet jen akční sekvence! Bude to trvat asi 20 minut a budete mít dojem perfektní podívané. Ušetříte si tak závěr, který mne dohání k myšlenkám o idiotech. Zatímco oni ….., tak ona….! A u tohohle mám brečet? Prostě tohle nemůžu pobrat! Tolik věcí v jednom filmu. Ale co, legenda je legenda. Tohle jsem vidět nemusel!!! PŘÍBĚH** HUMOR ne AKCE*** NAPĚTÍ ** ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Já to ještě nehodnotil? :-) No tak to musím napravit. Ano líbí se mi japonská tvorba a fantasy, takže by tento film mohla být trefa do černého... Převedení japonských historek o legendárních shinobi je skvělý nápad, přeci jen pro lidi ve své době museli být shinobi démoni různých schopností, kterým se normální člověk nemohl rovnat. A když to vemete doslova, je z toho zajímavý námět pro film... každopádně nevím co, ale něco mě na tom mrzí, a nesmrtelný námět Romeo a Julie to není, přeci jen mohlo to být lepší. Ale na skvělé 4* to dosahuje :-), protože lepší film o shinobi (resp. špatný a všemi známí výraz "o ninjích"), jsem asi neviděl. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Bezbřehá slátanina. Odpad jsem nedal jenom kvůli... já nevím proč. Takže ho dám. Hned na začátku ukázali, že to asi bude blbost a to se taky potvrdilo. Nechápu, proč mezi žánrem filmu není taky uvedeno sci-fi nebo fantasy, protože tam neexistuje snad jedinej člověk, co by neuměl lítat. Když si do toho ještě připočítáte tragický digitální efekty, zpracování a děj, tak z toho fakt vypadne hrozná tekutá sračka... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama