Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

marshall 

všechny recenze uživatele

Když nebudu do objektivního hodnocení zahrnovat subjektivní pocity a dojmy stran herců, neboť hlavní hrdina Ryan Reynolds mi společně s potrhlou Annou Faris doopravdy pije krev(je mi totiž velkou neznámou, jak může herec postavit celou svou kariéru na šaškování a ztrapňováním sebe sama před kamerou), tak musím nutně dojít k závěru, že mě podobné filmy už zkrátka netáhnou, a že mě to už jednoduše nebaví. Spíše podprůměrná záležitost s otřepanými gagy a výstupy, nic nového pod sluncem... ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Začalo to ako hlúposť, pokračovala to tak isto a záver bol presne taký istý, ako začiatok. Nebyť Amy Smart a Anny Faris, asi by som nedal ani tú jednu hviezdičku. Ryan Reynolds v tomto filme podľa mňa ako herec jednoznačne pohorel. I keď sa tu občas dalo na pár scénach celkom dobre zasmiať, ostatné mi prišlo ako príliš prehnané a príliš americké. Veľmi slabé. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Amy je krásná a Ryan je sympatickej a Anna Faris je správně nafoukaná a Chris Klein taky, ale nejlepší je prostě Chris Marquette. Jinak je tohle naprosto tuctovej americkej romantickej film, kdy se z tlouštíka stal nakonec krásnej sexy chlap, co má úspěch u žen, ale on chce jen tu jednu a jedinou. Ničím nevyčuhující film z průměrných vod krášlí fakt jen chemie mezi Amy a Ryanem a mezi Ryanem a Chrisem Marquettem. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nakonec velmi slušná crazy komedie s příjemným soundtrackem, která stojí a padá s výkony Ryana Reynoldse a hlavně Anny Faris v roli nádherně šílené narcistky Samanthy.. Hokej s dětmi na rybníce, křest na rytíře trapáka a smutný osud vánoční výzdoby v čele s hořícími soby patří k tomu nejlepšímu, co film nabízí.. Plus hit All 4 One "I swear" v podání vyžraného Reynoldse na samotném konci !! ;) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Občas som sa zasmial. Ale prečo sa Ryan Reynolds po osvedčdní v akčniakoch vracia k takýmto "teenagerským" záležitostiam, som nepochopil. Predpokladám, že nebudem prvý, kto si všimol, bez brady vyzerá ako mladší brat umelohmotného Bena Afflecka... Otrepaný scenár o odchode z domu a o návrate a nájdení svojho ja. Rovnaká slabota ako DIEVČA NA ROZTRHANIE s Reese Witherspoon... Ak chcete vedieť, prečo som v hodnotení taký nekompromisný, skúste si pozrieť seriál AKO SOM SPOZNAL VAŠU MAMU... ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)

Reklama

Reklama