Reklama

Reklama

Na stromě

  • Francie Sur un arbre perché (více)
všechny plakáty
TV spot

VOD (1)

Bohatý podnikatel neochotně nabere dva stopaře. Když ale špatně odbočí, skončí všichni tři i s autem na stromě. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (141)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu trestuhodně nevyužitá šance, kdy v uzavřeném prostředí (i když bylo zcela zcela otevřený ) jsou tři herci z nich jeden je Fufu. Byla jedinečná možnost, aby si Louis vzal celej námět pro sebe a opět dokázal celýmu světu, že v kategorii obličejová mimika a herecká živelnost je top špička. Bohužel Louis nám v tomhle filmu dokazuje jak moc je milující tatínek, když až příliš často nahrává svýmu synovi, kterej má komediálního talentu asi tolik, co sandály tkaniček. Geraldine je tam pak vyloženě na ozdobu, což by ani tak nevadilo, protože ve svý době byla široko daleko najkrásnější herečkou na planetě, ale přece jen herečka jejího formátu by si zasloužila víc než povalování s Olivierem a jedno sliknutí. Pár vtipných situací si určitě ve filmu najde každej, ale všechno moh to bejt daleko vydařenější chechtací mejdan, kdyby tady nefungovala protekce. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ne zas tolik známý a ne často uvádění snímek, ve kterém jsou stále na scéně tři hrdinové, jež v autě sjedou ze silnice a skonči na stromě uprostřed skalisek. Moc zábavné to není, de Funes je poměrně umírněný, vlastně ani nemá co hrát. Co také od takového tématu čekat? U tohoto filmu se opravdu za břicho popadat nedá, je tam hodně hluchých míst a příšerná hudba. Jedna z nejhorších funesovek. Hudba: Alain Goraguer ()

Reklama

mab 

všechny recenze uživatele

To nejslabší, co jsem s LDF viděl. Prvoplánové, uměle vykonstruované, naprosto nelogické postupy uvázlých i jejich záchranářů. Myšlenka přitom zajímavá, včetně pomocných témat typu obchodní partneři nepřející si, aby průmyslník přežil apod, škoda, hlodá mne myšlenka, jak by s tématem naložil takový Francis Veber. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Určitě nejhorší film Funése od doby, co se proslavil. Největším problémem této komedie je, že není vůbec vtipná. Funés nemá v autě prostor, aby předváděl to, na co jsme zvyklí a co od něj čekáme. Je jasné, že kdyby zde nehrál, snímek by měl tak 30% a vidělo by ho čtvrtina lidí. Ještě bych navíc dodal, že je to dost amatérsky natočené a práce s kamerou, střih a celkově režie je na dost bídné úrovni. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Nejspíš nejabsurdnější Funésova komedie. Auto, v němž shodou okolností jede bohatý průmyslník, mírně hipízácký stopař a jeho kamarádka, sletí z útesu a přistane na košaté pinii. Několik dní jsou na stromě, dohadují se, vymýšlí plány útěku - a těchto několik dní zobrazuje přítomný film. Úžasná atmosféra a herecké výkony všech zúčastněných, scénář nemusí být všem po chuti, jeho humor je spíš situační než hláškový, a navíc opravdu velmi ujetý, ovšem to mně ani trochu nevadí (scéna se zrcátkem rules :), navíc scénky s reportérem, četníkem a ožralým farářem jsou opravdu geniální). Není to pro každého a je to trochu jiné, ale pro mne je to spolu s Pošetilostí mocných možná nejlepší film s Funésem. Budu vám v tom souboji klidně dělat sekundanta, pokud si jako zbraň zvolíte minomet. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (12)

  • Když auto sjede ze silnice, padá kolmo ke skále, poté, co děj pokračuje, je vidět, že vůz je, bez viditelného pohybu, bokem souběžně se skálou. (Nocturno culto)
  • Poslední film syna Louise De Funése, Olivera, nyní se věnuje letectví. (M.B)
  • Děj filmu je ohraničen dny 15. – 20. září, ovšem oba muži ve voze jsou stále hladce oholeni. Po pěti dnech už by jim na tvářích rašilo strniště. (Robbi)

Reklama

Reklama