Reklama

Reklama

Na stromě

  • Francie Sur un arbre perché (více)
všechny plakáty
TV spot

VOD (1)

Bohatý podnikatel neochotně nabere dva stopaře. Když ale špatně odbočí, skončí všichni tři i s autem na stromě. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (141)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Vrtulník se nečekaně pohnul. Dva lidé visí nad propastí. Houpají se a krouží nad ní jako v nějaké pekelné manéži. A krouží. A krouží. A krouží. A krouží. A kro ... a už jsou zase skoro nad vozem. A vracejí se. A zachráněni. Ach pane bože díky. Nedobrovolní vzduchoplavci přistáli v autu. Jsou v bezpečí." Geniální reportér v podání Paula Préboista s dabingem Luďka Kopřivy. Celý film stojí za starou bačkoru, ale jakmile se na posledních 20 minut vynořuje tato postavička, tak přichází neskutečný spád. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Nejspíš nejabsurdnější Funésova komedie. Auto, v němž shodou okolností jede bohatý průmyslník, mírně hipízácký stopař a jeho kamarádka, sletí z útesu a přistane na košaté pinii. Několik dní jsou na stromě, dohadují se, vymýšlí plány útěku - a těchto několik dní zobrazuje přítomný film. Úžasná atmosféra a herecké výkony všech zúčastněných, scénář nemusí být všem po chuti, jeho humor je spíš situační než hláškový, a navíc opravdu velmi ujetý, ovšem to mně ani trochu nevadí (scéna se zrcátkem rules :), navíc scénky s reportérem, četníkem a ožralým farářem jsou opravdu geniální). Není to pro každého a je to trochu jiné, ale pro mne je to spolu s Pošetilostí mocných možná nejlepší film s Funésem. Budu vám v tom souboji klidně dělat sekundanta, pokud si jako zbraň zvolíte minomet. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Spíš než komedie to je pokus o sociální kritiku. Hlavní (anti)hrdina je takovej Berlusconi nebo Babiš. Pořád se nám snažil ukázat jakej je necita, ale moc to nefunguje. Dialogy mezi postavami jsou plitký a tak jako berlička poslouží sledování přenosný televize, na kterou nikdo než průmyslník nereaguje. Ani na Funèse prakticky nikdo nereaguje. Takovýho zabitýho potenciálu… Spíš jen řeší že nemaj co jíst, pít a jak se dostat ze stromu (živí). Nakonec vymyslí naprosto nerealisticky působící způsob jak dostat k lidem vzkaz v láhvi a od tý doby to začne být opravdu hodně přitažený za vlasy. Přitom absurdní nápad natočit komorní konverzačku na stromě vypadal tak nadějně… ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě bída! Když to vemu po pořádku,tak bylo sice hezký,že chtěl slavný komik synovi rozjet hereckou kariéru,ale prostě ne. Jestli synáček po otci něco podědil,tak určitě ne herecký um. Scénář je taky tupej,jak český zákony a zábavy jsem si zde taky nějak zvlášť neužil. U této komedie by mělo být napsáno i slovíčko fantasy,protože každej normálně a racionálně uvažující člověk najde hned několik aspektů,které by šanci na přistání na stromě absolutně vyvrátili..tolik nesmyslů jsem v jednom filmu dlouho neviděl...pro mě je tohle velké zklamání,ale i mistr tesař se někdy utne --->40% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Určitě nejhorší film Funése od doby, co se proslavil. Největším problémem této komedie je, že není vůbec vtipná. Funés nemá v autě prostor, aby předváděl to, na co jsme zvyklí a co od něj čekáme. Je jasné, že kdyby zde nehrál, snímek by měl tak 30% a vidělo by ho čtvrtina lidí. Ještě bych navíc dodal, že je to dost amatérsky natočené a práce s kamerou, střih a celkově režie je na dost bídné úrovni. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (12)

  • Film byl natočen v exteriérech Francouzské riviéry na jihu Francie, oblasti známé jako Azurové pobřeží. (Pierre)
  • Natáčení probíhalo především v exteriérech u města Cassis na Azurovém pobřeží, ale také v pařížských studiích. (argenson)
  • Když plukovník Muller (Hans Meyer) přepálí brýlemi lano s horolezcem (Daniel Bellus), jedná se o nesmysl, protože konkávní čočky, které v nich jsou, paprsky rozptylují, nikoli soustředí do jednoho bodu. (Robbi)

Reklama

Reklama