Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (222)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nehrála J. Alba, tak je to totální odpad. Nevím jaký byl rozdíl v rozpočtech mezi remakem a originálem, ale asiaté dokázali vytěžit ze svého umění mnohem více, než přiblblí američané. Ti už by se měli vykašlat na kopírování a předělávky asijských filmů, protože to je katastrofa, co vypouštějí na svět. Navíc si zde nelze nevšimnout, že když už něco okopírovali, tak to ještě k tomu i totálně odflákli. V některých momentech si šli tvůrci vlastní cestou a to nejspíš způsobilo celkovou sterilitu a nudnost celého snímku. Atmosféra je tu povětšinu času na bodu mrazu, napětí téměř žádné, děsivé scény odbyté a vůbec ne strašidelné, atd… ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč mají američani potřebu točit debilní remaky, které stojí za hovno. Co čekají? Oscara? Za tyhle filmy by měli dostat hovnem do ksichtu. Celý film je špatně. Známé scény z originálu jsou nahrazeny debilními pascénami. Jessica Album je herečka upe uža. Moje prdel oblečená do šatů by to zahrála líp. (1/10) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Oko“ je klasickou ukázkou toho, co to znamená americký remake. Je to vzít něco zajímavého, udělat z toho něco amerického a vlastně se tak postarat o to, aby to zajímavé přestalo být. Film je jen propojením „Šestého smyslu“ a „Nezvratného osudu“, kde se závěr strašně moc snaží o to, abyste s postavami soucítili, ale vy spíš doufáte, že všichni vyletí do vzduhu. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Nezastavitelný generátor předělávek asijských hitů chrlí další bezvýznamný kousek, tentokrát s nechtěně vtipnou Jessicou Albou v hlavní roli. Nebál jsem se, trhnul jsem sebou maximálně v momentě, kdy se Jessica sprchovala :) Vrcholně schematické, plné hloupoučkých dialogů a laciných lekaček. Tak zbytečné, jak jen film může být. Kdo bude další? One Missed Call? Shutter? 30% ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

"Utíkejte něco se stane. - Cojé, próč? - Teroristi sem dali bombu. - Aha, rychle všichni utíkejte." Nebýt téhle scény (a celého konce), dal bych možná i tři hvězdičky. Pravda je, že tam bylo na rozdíl od originálu moc zbytečných lekaček (který nelekaly), ale i tak se to jednou vidět dalo. Jinak nutno říct, že se mi to líbilo více než originál, a to jsem odpůrcem remaků, především díky podle mě mnohem líp udělanému vývoji hlavní hrdinky. Upřímně nechápu, proč se Jessica Alba stává takovým terčem posměchu, kdekoli se objeví. Neříkám, že je kdovíjak charakterní herečka, ale žádnou katastrofou rozhodně není. Jsou horší a slavnější :)) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama