Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (222)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

TRAPNÝ KONEC a horror to rozhodně nebyl. Pořád nějaké vidiny, já sám jsem měl psychopatických stavů hlavní postavy už plné zuby a osobně bych ji ty oči vypíchnul!!! Pro mne velké zklamání a tak jsem se na ten film těšil. A už vůbec nechápu, proč byl film nevhodný do 18 let??? V poslední době jsou v kinech : horrory : samé sračky !!!! :-( ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem zatim neviděl, ale s tímto filmem jsem spokojen. Při každém objevení mrtvého mi běhal mráz po zádech a to je celkem základ u hororu. Těch 45% si to vůbec nezaslouží, spíš tak 75%. A tedka koukám do zajmavostí a tam píšou, že "Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba)" tak to mi teda vůbec nesedí mě přišlo, že to zahrála hodně dobře, úplně jsem jí roli věřil. ()

Reklama

Marius 

všechny recenze uživatele

Tri kľúčové scény (nemocnica, stolička a výťah) temer presne okopírované a napriek tomu ani z desatiny nedosahujúce mieru infarktovosti originálu bratov Pangovcov ma nútia dúfať, že ešte pár takýchto „kvalitných“ remakeov a producenti Hollywoodu pochopia, že majú Áziu nechať na pokoji a nekaziť ju svojim deštruktívnym prístupom. Jediné čo je v remaku Oka na úrovni je hudba. 2/10 ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Začínam mať pocit, že keď sa v júesej chlapci naserú, tak si postavia aj nové pyramídy a Eiffelovku. Ázijské horory už totiž prerábajú jak na bežiacom páse, hoci aj traja režiséri naraz. Repliky typu "Neviděla jste mojí žákajdu?" ma nestrašia, ale rozosmievajú a potom sa celé to strašidelné americké kúzlo vytráca ako bublinky z otvorenej coly light. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

1x Jessica Alba, 2 oči a 3 režiséři dali vzniknout jednomu filmu jménem Oko. A ta ženská prostě hrát neumí! Na plakátech časopisů se na ní kouká líp jak na plátně. Laciný horror těžící z trikových duchů, střihu a do uší bodajícího zvuku, který jako jediný ve vás vyvolá místy mrazení v zádech, ale strachem to není. Jinak předvídatelná pomalu utíkající podívaná bez nápadů, spádu a vůbec nějaké gradace. Ztráta času. Dávám 10% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama