Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (223)

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Danny Pang, Oxide Pang Chun, Jo Jo Yuet-chun Hui, Hillary Seitz a Ryne Douglas Pearson. Po druhém OKOuknutí jsem přehodnotil na 79,5 % a hodně tomu dala Jessica Alba ikdyž si za to málem odnesla Malinu. Jessica Alba se kvůli filmu naučila základy braillova písma. CITÁT - .........svět je opravdu nádherný......... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba sice nikdy nebyla pověstná svým herectvím, ale tady je fajn, dobře se na ni dívá a pro účely hororového strašení působí správně křehce. The Eye, ač má místy fajn atmosféru, až moc spoléhá na jump scary. Od tvůrců božího Ils jsem čekal přeci jen malinko víc než jen obstojně natočený mainstreamový horor podle rutinního scénáře. ()

Reklama

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Režisérské duo s talentem od pánaboha vs. podprůměrná asijská duchařina. Výsledek? Pekelná nuda, kterou vytváří hlavně nulová tvůrčí invence, která se důsledně drží stylu tradičních hollywoodských omalovánek, kdy se používají sexy barvy křiklavých odstínů, namísto důsledné práce s detailem a jemného stínování. Definice zbytečnosti. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Nezastavitelný generátor předělávek asijských hitů chrlí další bezvýznamný kousek, tentokrát s nechtěně vtipnou Jessicou Albou v hlavní roli. Nebál jsem se, trhnul jsem sebou maximálně v momentě, kdy se Jessica sprchovala :) Vrcholně schematické, plné hloupoučkých dialogů a laciných lekaček. Tak zbytečné, jak jen film může být. Kdo bude další? One Missed Call? Shutter? 30% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vůbec, ale vůbec nic převratného. Dějově i co se jakéhokoliv napětí týče je na tom Oko stejně jako většina dílů Věřte, nevěřte (tj. prachbídně), po herecké stránce toho také příliš nenabízí. Líbily se mi rozostřené a mlhavé scény těsně po operaci, pak scéna v zakouřeném bytě. Víc nic. Snad jen hudba Marca Beltramiho. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)

Reklama

Reklama