Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (183)

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Jednička byla plná fotbalu, kvůli kterému se mi film líbil. Ve dvojce jde bohužel sport už dost stranou, i když to mohlo být i horší. Řešení "hvězdných" mores a rodinných problémů mě zrovna nebere. A jak by řekl klasik Míra Bosák: "Toto mělo s fotbalem asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou" Na trojku radši ani koukat nebudu.... ()

Degreet 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování mé oblíbené jedničky, ve které se musí Santiago poprat se stále vzrůstající popularitou a penězi. Pro fanoušky fotbalu povinnost, minimálně fotbalové záběry stojí za to. Navíc vůbec nemám problém s tím, že je to plné product placementu, naopak veškeré přiblížení realitě, včetně opravdových hráčů, se mi líbí. K tomu navíc opět dobrý soundtrack a kamera. ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další pokračování v ceste Santiaga za slávou. Film má stále co nabídnout a otevírají se zde nová témata, ale stále to fotbalové prostředí bylo pro mě už přecejenom poněkud okoukané a nebralo mě tolik jako v prvním díle. Najdou se zde výrazná místa, které film nabízí jako opravdu nádherná panoramata měst Newcastlu nebo Madridu. Konec filmu se mi zdál poněkud nedořešený, ustřižený a dalo se očekávat, jak film skončí. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedno veľké "klišé"... Góóól II je reklamný trik, ktorý má na tzv. "futbal" nalákať čo najviac ľuďí, avšak ide o omyl. Žiadny veľký sen sa nekoná! Neviem kde sa stala chyba, pretože je tu cítiť až pachuť peňazí a zvučných mien, avšak celé to niekde drhne... dané prevedenie vôbec nevtiahne diváka ani len do deja a nie to ešte na ihrisko... nepriehľadné akcie, povrchné hranie - proste "faux pas"... 4/10 + veľké sklamanie ()

rgrohol 

všechny recenze uživatele

Asi nikdo od tohoto pokračování neočekával nějaký super scénář. Občas mi přišlo, že se film točil jen jako dlouhá reklama nebo jako příležitost pro hvězdy světového fotbalu ukázat se i na stříbrném plátně. Ale na druhou stranu má film celkem spád, nemá moc hluchých míst a pořád je na co se koukat. Prostě nenáročný film pro nenáročného diváka, který má rád kopanou... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)
  • Ve finále Ligy Mistrů z roku 2006 skutečně nastoupil Arsenal, avšak proti Barceloně, která zápas vyhrála 2:1. (Mara97)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)

Reklama

Reklama