Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (155)

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviděl jsem všechny, ale docela se na to dobře kouká. Jsou to věci ze života a ty mám radši než vyumělovkované hollywoodské filmy, které jsou jen samé efekty a nesmrtelní hrdinové. Prostě žádný zázrak, ale příběhy, které něco řeknou. Nejsem žádný Donutilovský fanda, někdy mi leze krkem, ale v tomhle ho ještě snesu a kouknu se na to rád. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle rádoby bakalářská zábava patří na televizní obrazovku Barrandova, Primy nebo Novy. Trapný, ubohý a hlavně bez humoru! A to má být komedie. Donutil od roku 2000 nic pořádnýho nenatočil a touhle žumpou se propadl mezi hereckou elitu srovnatelnou s nekonečnými seriály typu Ordinace, Redakce nebo filmy jako Babovřesky a podobnými žluklostmi. A takový to dříve býval charakterní a sympatický herec. Dávno tomu pryč, penízky zašustily, hodnota osobnosti byla vyměněna za směšnou loutku, které se ale normální člověk smát vůbec nemůže. Spíše naopak. U něj mě to ale opravdu mrzí... ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už to tak bývá u tak obsáhlého pořadu byly povídky lepší, ale i horší. Většina pobavila, některé působily nostalgicky. Nejvíc mě bavily právě proměny Miroslava Donutila včetně kostýmů. S ohledem na jinou tvorbu ostatních televizí byl tento seriál pořád tím nejvíc pohodovým  u něhož se člověk pobavil, zasmál či zasnil. K pohodě přispěla plejáda vynikajících herců, různorodá prostředí, témata a oblasti natáčení. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc příznivcem podobných seriálů, ale Donutil mě v tomto případě dost překvapil. Několik různých témat(některý se mi líbili více některé méně) -> 3 Příběhy , avšak z trošku jiného pohledu. Člověk se většinou u všech povídek dost pobaví, Donutil hraje poměrně důvěryhodně prostě co víc dodat. ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Většina povídek je naprosto strašná, až trapná a z velké části proto, že v hl. roli hraje M. Donutil. Naprosto nechápu, kdo co na něm vidí, vtipný není, hrát neumí (podle mého mu sedí pouze role podobného ražení jako v Pelíškách), co se týče jeho práce v dabingu, to raději pomlčím. Jeho úspěch tkví dle mého v tom, že převyprávěl národu pár zážitků s Frantou Kocourkem a už skoro 20 let "perlí" v ND jako Trufaldino, ale to jsem malinko odbočila. Jednoduše, na pár těch povídek by se možná i dalo koukat, ale výkon hl. představitele často strhne i celkem kvalitní televizní scénář úplně do háje. Dost bylo Donutila!!! ()

Galerie (452)

Zajímavosti (21)

  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Díl Škola se natáčel v Brandýse nad Labem, na nádraží  Vlkovec, zdymadle Klecany, na koupališti Jureček v Říčanech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama