Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (155)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil nás neustále přesvědčuje o tom, čeho všeho je schopen. Má velký talent a dokazuje nám to ve svých povídkách.Je také velký vyprávěč. Poslouchat ho patří k velkým zážitkům. Když je obklopen dalšími výbornými herci, můžeme očekávat herecký koncert. Některé díly byly slabší a jiné výborné. Čtyři bodíky jsou za Doktora Pitbulla a jeho štěňata. Tak se totiž představil v povídce na téma škola. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je podľa môjho názoru nadmieru talentovaný herec, výborný rozprávač, ale len priemerný komik. Niekoľko epizód z tohto jeho projektu som mal možnosť zhliadnúť a vôbec to nebolo až také zlé. Svojim podaním mi to hodne pripomenulo starú reláciu, rovnako zloženú zo zábavných historiek zo života, - "Bakalári". Jednoduchá televízna produkcia, ktorá je určená nenáročnému, ale nie úplne konzumnému, divákovi. Matematicky by to malo byť: tri plus jedna rovná sa štyri. Ja túto rovnicu upravím, tak aby to bolo objektívne zhodnotené: tri mínus jedna rovná sa dve hviezdičky. ** ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Donutil je rozhodně skvělý herec, ale vzhledem k té rozmanitosti hereckých poloh se bohužel občas stane, že mu nějaká role nesedne, a humorem jsou některé povídky také občas mimo. Ale jinak koukatelné a v dobách současné televizní nudy doporučuji, přece jen, moc na výběr toho není. "A to je, jak řekl pan Vichnar, trojitý odpíchnutý rittberger." ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Seriál osciluje mezi průměrným a lehce podprůměrným výkonem. První díl Zálety a třetí díl Škola jsou kvalitnější než ostatní. Zpracování nevybočuje z klasické tv produkce devadesátých let české republiky. A z tohoto důvodu, mimo jiné, nedokáže bezproblému ze své průměrnosti zdatně vybočit. Výkon samotného Donutila je rozporuplný. Jako komik bezproblémů působí dobře uvěřitelným dojmem. Je to hlavně proto, že klasické zábavné tv pořady herce do této škatulky zařadili. Proto má velké problémy, mimo divadlo, dost přesvědčivě ztvárnit dramatičtější příběhy. ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Většina povídek je naprosto strašná, až trapná a z velké části proto, že v hl. roli hraje M. Donutil. Naprosto nechápu, kdo co na něm vidí, vtipný není, hrát neumí (podle mého mu sedí pouze role podobného ražení jako v Pelíškách), co se týče jeho práce v dabingu, to raději pomlčím. Jeho úspěch tkví dle mého v tom, že převyprávěl národu pár zážitků s Frantou Kocourkem a už skoro 20 let "perlí" v ND jako Trufaldino, ale to jsem malinko odbočila. Jednoduše, na pár těch povídek by se možná i dalo koukat, ale výkon hl. představitele často strhne i celkem kvalitní televizní scénář úplně do háje. Dost bylo Donutila!!! ()

Galerie (452)

Zajímavosti (21)

  • Díl "Houbaři" se natáčel na zámku Hrubá Skála, obci Kadeřavec, v Českém ráji a na vyhlídce U lvíčka. (M.B)
  • Díl Škola se natáčel v Brandýse nad Labem, na nádraží  Vlkovec, zdymadle Klecany, na koupališti Jureček v Říčanech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama