Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

tom88 

všechny recenze uživatele

Po príšernej a predraženej jednotke som čakal isté zlepšenie, ale výsledok je sklamaním. Je to o niečo máličko lepšie, ale je to také isté béčko ba ešte silnejšie. Príbeh nič moc, námet za moc nestál, dej ma príjemne nudil až do konca, ale oči ostávali otvorené. Triky, efekty sú na nízkej úrovni, podobne ako herci, dej, hudba, atmosféra. Zopár záberov bolo dobrých, v nich som videl potenciál slušného fantasy, ale to film neťahá ešte ani do priemeru. Dokonca aj trailer nebol najhorší, ale opak bol pravdou. 35% ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

No, po děsivý jednotce jsem si někdy před deseti lety pustil dvojku. A byl jsem příjemně překvapenej, že je to docela dobrý. A teď jsem dostal chuť na nějaký nenáročný fantasy, tak jsem se rozhodl pustit si jí znova. No, už to tak dobrý nebylo. Spíš docela špatný. Prostě je to ten typ filmu, kterej když vidět, tak jen jednou. A ideálně trochu pod vlivem. Neb další moudro, ke kterému jsem u toho dospěl, je, že přestat chlastat a hulit podobným filmům neprospývá. ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrné fantazi,ale pro nadšence Dračiho Doupěte(což sem kdysi já byl) dostatečná náplast na prázdnotu v této oblasti filmu.klasické schema družiny je zde vhodné,narozdíl od jiných fimů a rozhodně bych se mu nebránil.do filmu je občas nenuceně vložen humor a ten k pravému Dračímu Doupěti jak sem ho kdysi hrával já rozhodně patřil.dal bych spíš 3 a půl hvězdy ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Damodar jeden ze záporáků jedničky nějak přežil probodnutí mečem a pád z budovy a chodí si po světě. Najde nějakou kouli a chce se pomstít Ishmiru  tak, že ovládne přes ni draka a bude po něm chtít , aby Ishmir zničil.  Z Ishmiru ho jde zastavit 5 lidí 3 kouzelníci a 2  bojovníci na více nebyl rozpočet. Je to levné a působí to televizně a kdejaký díl seriálové Herkulesa nebo Xeny je zážitnější. Navíc pokud čekáte nějaké bitvy tak Vás film zklame je tam jeden boj s nějakými bandity jeden s nějakými draky a bitva  u Damodara co je levná a on tam jen stojí a čumí na ně na koni je ještě bitva s tím drakem , ale ta nemá moc čím zaujmout . 40 procent za tu blondýnu, barbarku a tu elfku/kouzelnici nebo co to bylo. ()

L.Hellhor 

všechny recenze uživatele

Seberme družinu hrdinů, přidejme nebezpečí v podobě šeredného draka a plešatého záporáka. Přihoďme navíc ještě jednoho liche, kterou svou nezávislost a aroganci dává pořádně vyžrat i hlavnímu záporakovi. Vznikne nám kýčovité dobrodružství na pár dračákovských víkendů. Ale udělat z něčeho takového film? Vlastně by mi to znělo jako dost špatný nápad. Těžko říci, jestli se povedlo. Dle obecného názoru asi ne. Mě se to ale líbilo. Už jen proto, že nějakých pořádně výpravných fantasy je zatraceně málo a člověku prostě knížky občas nestačí. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama