Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

juta 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že ve skutečnosti by nic takového existovat nemohlo, nebo alepoň do té chvíle, než by se na to přišlo. Ve filmu je ale možné všechno a tak nám tu je představena docela slušná komedie z prostředí školního zařízení, kde není nic takové, jak by se na první pohled zdálo. Já bych rozhodně na takovou školu klidně šel. :-) ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Ano premisa zajímavá, ano žádný fekalní humor (na americkou teenagerovskou komedii unikum), ano zajímavé vedlejší postavy, ale ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne Justin Long. Vždyť ten chlapec co 5 minut svůj záběr tak neskutečně přehraje Auuu, to tahalo za oči. PS: Tomu Jonahu Hillovi ale lítaj kila sem tam, rok co rok, flm co film a tady si někdo stěžuje na destrukci Ch. Balea. Tsss.. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vejška možná, možná až moc anarchistické na to, aby to někde mohlo fungovat (i když vystudovat sledování asijských gravure modelek - anatomie, móda, orientalistika, mezinárodní vztahy v jednom - by bylo asi fajn), ale Justin Long je bezva vždycky. Celá zápletka, příběh i pointa jede v zavedených kolejích podobných příběhů (Mládí v trapu, svým způsobem i Sexy party), ukazuje však, že je-li výborně obsazená (nejen Long, ale i ostatní vedlejší role - učitel, zrzka, energií nabitý týpek a hlavně ten tlusťoch), jde to i bez fekálního humoru (který mi však nijak nevadí, naopak, mám ho rád). Akorát ten fotr, ten byl fakt na pěst, to se pak není čemu divit, že se tam na školách střílí. Mít takové rodiče, raději bych se nechal dobrovolně adoptovat nějakým homosexuálním párem. Nečekal jsem od toho moc, nakonec jsem si to hodně užil a bavil se. O něčem snad svědčí i fakt, že jsem si to hned druhý den pustil znovu. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Když mě život drtí, mele . Když se mi chce řvát běžte všichni do pr***e . Když sluníčko nesvítí a já mám smutek na duši . Když se smutný ptám sám sebe, není už čas zjistit, zda existuje to nebe _ tak si pustím tohle a udělá se mi hned líp ... Sympatický hrdina se skvělou rodinou . ta jeho mladší ségra, co potřebuje legitku potvrzující dospělost - ne kvůli nákupu alkoholu, ale aby mohla volit (!) . parta skvělých kámošů . pohledná kamarádka . a opravdu moc pěkná a milá přítelkyně na obzoru … Samozřejmě, že vím, nejedná se o žádné veledílo, ale pro mě je to něco jako lék . a moc dobrý, protože zatím pořád zabírá ... ..Pln nadšení jsem si hned musel, jak je mým zvykem, pořídit i Originál Motion Picture Soundtrack, u kterého ovšem došlo k velkému zklamání – chybí na něm totiž to nejlepší, co lze ve filmu slyšet : Green Day a jejich pecka Holiday .. a také The Cure / Close To Me a Fleetwood Mac / Don´t Stop .. (to hodně zamrzí) … ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Klasická americká univerzitní rutina, kterou jsme již milionkrát viděli s mnoha známými klišé jako přez kopírák obtáhnutými dialogy a menšími zápletkami (krásná holka+divný kluk, rodiče přítomni vždy nevhodně, člen sportovního družstva trápící intelektuálního adolescenta, ...). Nový je zde jen námět, ale to je pro diváka chabá vábnička. Doporučuji všem milovníkům prciček, co přišli o vkus a zdravý rozum, dále všem lidem, kterým stačí k zábavě sledovat opici, která se naučila dělat kotrmelce a taky divákům, kterým nevadí tento typ amerických rodinných komedií. Odpad si to nezaslouží, 20% = 1/5 ale ano. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)

Reklama

Reklama