Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Silná komedie, hodně moc. Originální nápad, exceletní provedení, očekávatelná předvídatelnost, super zpracování, výborní herci (nejen Blake Lively ale i ta zrzka byla pěkná). A bez fekálií (když nepočítám školní záchody...). Já jsem teď sice přijatej na všechny 3 co jsem dal přihlášku ale po Institutu Technologií Jižního Harmonu (ITJH - zajímavá obměna) bych šáhnul všemi deseti. A poslední 2 pravdy - B. by se mohl živit jako kurva dobrej právník anebo úplnej dvojník Davida Schwimmera...fakt! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bartleby (Justin Long) má problém dostat se na vysněnou vysokou školu. S čím ale nemá problém je jeho vyřídilka, a ochota jít do neprobádaných dobrodružství. Na žádné vysoké škole ho nechtějí ? A co si takto založit vlastní vejšku, s vlastníma předmětama, Jenže to co mělo být na začátku jen habaďůra na rodiče se rozkřikne, a najednou má "studentů" více než málo. A Bartheby začíná cítit něco jako zodpovědnost - a jeho cílem se stává zlegalizovat svoji školu i u příslušných úřadů ... Tento film má pro mně dvě výhody - Justina Longa a Jonaha Hilla. Díky tomu jsem se po většinu filmu i docela dobře bavil, byť podobně absurdní film jsem hóódně dlouho neviděl. Určitě nečekejte že se budete válet smíchy po zemi, ale sem tam se určitě zasmějete, a až na srdceryvný konec (u komise) se to vcelku dalo vydržet.. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Z původně zamýšlené Potěmkinovy univerzity vznikne instituce poskytující vyšší vzdělání nepotlačením kreativity a vášně v srdci mladého člověka. Suchopárné americké školství budiž zachráněno! Absolutně naivní, v dobrém myšleno ničím nepřekvapující komedie, u které jsem s vděkem ocenil vyvarování se žánrových zvyklostí v podobě odpaňovacích snah, fekální bžundy, či jiné spermatické lograndy s jablečnými koláči a ukroucenými bradavkami. Jinak asi sen každého studenta, že ano? Já bych si na tabuli připsal předměty "Kouzlo pasivity při orálním sexu" a "5/12 dne zasvěť spánku".. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná teenagerovská komedie.Nic neurážející,postavená na slušném základě u kterého se člověk dobře pobaví.Film narozdíl od podobných tohoto žánru neoplývá fekálním humorem ani vulgaritou.Myslím,že spoustě mladejch lidí by měl padnout do noty....prostě S.H.I.T. (South Harmon Institute of Technology) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející komedie, kterých v poslední době není mnoho. Slušné gagy (elektrošoky, poslední záběr...), nepřekážející Justin Long, příjemná Blake Lively, rychlý spád a krátká minutáž. To vše doplněno slušným soundtrackem, dobrým nápadem a nadprůměrnou režií. South Harmon Institute of Technology (S.H.I.T.) je škola mých snů. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)

Reklama

Reklama