Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bartleby (Justin Long) má problém dostat se na vysněnou vysokou školu. S čím ale nemá problém je jeho vyřídilka, a ochota jít do neprobádaných dobrodružství. Na žádné vysoké škole ho nechtějí ? A co si takto založit vlastní vejšku, s vlastníma předmětama, Jenže to co mělo být na začátku jen habaďůra na rodiče se rozkřikne, a najednou má "studentů" více než málo. A Bartheby začíná cítit něco jako zodpovědnost - a jeho cílem se stává zlegalizovat svoji školu i u příslušných úřadů ... Tento film má pro mně dvě výhody - Justina Longa a Jonaha Hilla. Díky tomu jsem se po většinu filmu i docela dobře bavil, byť podobně absurdní film jsem hóódně dlouho neviděl. Určitě nečekejte že se budete válet smíchy po zemi, ale sem tam se určitě zasmějete, a až na srdceryvný konec (u komise) se to vcelku dalo vydržet.. ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se o snímek tohoto ražení ani neotřel. Řekl bych si typická americká bláznivá komedie pro zoufalce. Přes všechny mé počáteční obavy jsem se odhodlal k jeho sledování a jsem za to nesmírně rád. Hlavní myšlenka - originalita sama! Nevzpomínám si, že bych někdy viděl něco podobného, takže 2 hvězdičky jdou jen za originalitu. Co se týče samotného provedení, no, tady už to trochu pokulhává. Několikrát se mi zdálo, že se to nesmírně vleče, ždímá se zde každý sebemenší detail (což je koneckonců logické, protože děj celého filmu včetně závěrečného verdiktu lze vyjádřit jednou větou). Nemohu ovšem říct, že jsem se nebavil, ba naopak. Je to vlastně taková úžasná přehlídka mimoňů, kteří se nedostali nikam na opravdovou školu a tady na fiktivní výšce si plní své nejtajnější přání a předvádí, v čem jsou dobří. A že to je často skvělá podívaná. Asi každého z nás, kteří jsme tento snímek zhlédli, napadlo, jestli by se taková škola v praxi prosadila. Nevím, jak vy, ale mě to vrtá v hlavě ještě teď (stranou nechávám ony technické náležitosti). Minimálně jako zamyšlení na adresu oněch mimoňů to je to dobré (jsou to taky lidé a jak jsme mohli vidět, častokrát velmi talentovaní). Tak jako tak, myšlenka bezva, vtipu dostatek, jen místy trochu utahané. Přesně jak čekáte. Velmi pohodová komedie, kde se všechno točí kolem sexu, párty a v poslední řadě studia. Onu pohodu nám jasně indikuje i slovenský titulek - Neprijatý? Fpoho! Prostě typické americké myšlení a humor v balení, které neurazí, ale ani nijak výrazně nenadchne. ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Skrátka sa strašne ponižuješ.“ Mám rád Justina Longa, je mi strašne sympatický. V tejto snímke stvárňuje večného smoliara, zvyknutého na podceňovanie zo strany vlastných rodičov. Keď ho neprijmú na vysokú, rozhodne sa, že si s podobne odpísanými, skrachovanými existenciami, založí vlastnú. Klišé sú jedna vec (prekvapí niekoho, že na podvod zlý dekan nakoniec príde a všetko vrcholí v súdnej sieni, kde hrdina predvedie heroický monológ?), no sympatická atmosféra a fajn herci druhá. V smršti podarených postavičiek si každý nájde svojho favorita (kuchár, chlapčenská verzia Carrie Whitej). ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Když mě život drtí, mele . Když se mi chce řvát běžte všichni do pr***e . Když sluníčko nesvítí a já mám smutek na duši . Když se smutný ptám sám sebe, není už čas zjistit, zda existuje to nebe _ tak si pustím tohle a udělá se mi hned líp ... Sympatický hrdina se skvělou rodinou . ta jeho mladší ségra, co potřebuje legitku potvrzující dospělost - ne kvůli nákupu alkoholu, ale aby mohla volit (!) . parta skvělých kámošů . pohledná kamarádka . a opravdu moc pěkná a milá přítelkyně na obzoru … Samozřejmě, že vím, nejedná se o žádné veledílo, ale pro mě je to něco jako lék . a moc dobrý, protože zatím pořád zabírá ... ..Pln nadšení jsem si hned musel, jak je mým zvykem, pořídit i Originál Motion Picture Soundtrack, u kterého ovšem došlo k velkému zklamání – chybí na něm totiž to nejlepší, co lze ve filmu slyšet : Green Day a jejich pecka Holiday .. a také The Cure / Close To Me a Fleetwood Mac / Don´t Stop .. (to hodně zamrzí) … ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)
  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)

Reklama

Reklama