Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

novoten 

všechny recenze uživatele

Matt Stiffler, Jimův táta, hudební tábor známý přímo z druhého dílu, narážky na legendární postavy a epizodní role Sherminátora. A víc nám toho z původní série nezbylo. A protože Matt jde ve stopách staršího bráchy, můžete čekat podobně proříznutou hubu. Jenže v tomto případě je tenhle blázen hlavní postavou a protože American Pie bylo vždycky ve finále na romantiku, tak se bohužel i on dočká napravení. I když to pro silně atraktivní spearsovský plagiát možná stálo za to. Výsledný dojem by byl překvapivě pozitivní nebýt samoúčelných fekálních momentů, které jako by vklouzly ze zcela jiného filmu. Po zhlédnutí všech zbývajících pokračování to ale nakonec přece jen jsou slabší tři hvězdy. Například už následující Nahá míle zamířila do podstatně zákeřnějších míst. 50% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší díl ze série prciček. Pár světlých momentů film nezachrání, Stifler tady v žádném případě není ten pravý Stifmaista, a celkově je to nudné. Film je třeba sledovat totálně s nadsázkou, a říct si, že se člověk chce bavit. A ono to pak jakžtakž půjde. Na původní díly to nemá, ale ty tři si to zaslouží. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak na tohle vůbec někdo přišel? Tohle je jako když se vyzvracíte a hledáte v tom zlatou cihlu, kterou jste čmajzli nějakýmu ropnýmu magnátovi na cestách po Bangladéši v zádech máte komando mafiánů v černých Hummerech, za chvíli policejní vrtulníky, střílej po vás kulomety, snaží se vás stáhnout tekutý písky, hlavou bušíte do kaktusu, hoří vám u zadku atomovka, pod nos vám někdo natřel čpavek a navíc všude hraje pořád dokola jedna a ta samá písnička od Evy a Vaška. Naštěstí to byla jen noční můra, kéž by tento film byl také jen noční můrou a nikdy nevznikl. Výše zmíněné je navíc soupis věcí, které bych dělala raději, než znovu sledovat tohle martyrium christi. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na předchozí (vydařené) díly... Čtverka Prciček je pouhopouhou přehlídkou až nepříjemných klišé - špatní se napraví, láska dostane přednost před vtipem... No, prostě vše, čemu se v podstatě předchozí díly vysmívaly... Nehledě na to, že bez starých známých to prostě není a nebude nikdy "ono". Špatné pokračování, které snad nebude mít podobného následovníka.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama