Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný horor, který vám sice nejspíš bezesné (v lepším případě) noci nepřinese, ale na těch 80 minut pobavit dokáže určitě. Ambiciózní snímek (nechybí padající letadlo anebo totálně zdevastované město- čistá apokalypsa), kterej dolů strhává ten fakt, že je to celé vlastně taková blbinka bez hlavy a paty (přesto, jak už jsme si řekli, zábavná ;-). Kristen Bell v hlavní roli je pak už jen taková přidaná hodnota, stejně tak hororový harcovník Wes Craven, tentokráte na scenáristické židli. Pevné 3*. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Keby som nevidel originál /Kairo/, možno by som jednu hviezdičku prihodil, ale takto... Sonzerov Puls je učebnicovou ukážkou toho, ako môže napriek povinným žánrovým rekvizitám, ľakačkám či paranoidnej atmosfére nefungovať vo filme so žánrovým označením "horror-thriller-mysteriózní" to podstatné: akákoľvek emócia. Za celý film sa mi nepodarilo stotožniť s jedinou postavou, uveriť jedinej replike, zdieľať akýkoľvek pocit. Desivý feeling z prebiehajúcej katastrofy nám chce režisér vsugerovať pohľadom na vyľudnený školský dvor a koniec-koncov, aj tú spomínanú paranoidnú atmosféru vytvára skôr monochrónny (uf, aké vynaliezavé!) obraz, než znepokojujúca naliehavosť príbehu. Ak sa v Pulse predsa len párkrát vynorí čosi, čo po človeku chňapne smrteľne ľadovou rukou, sú to takmer vždy doslovné citácie z Kaira. Pulse je skrátka sterilný ako striptíz za mliečnym sklom a ešte k tomu po tme. Keď som v požičovni vracal tento disk, inštruoval som týpka za pultom, že keď si budem chcieť v budúcnosti znovu požičať nejaký amícky remake šikmookej duchariny, aby mi to preventívne vyhodil z hlavy. Trebárs aj dynamitom... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +Kristen Bell, slušná mysteriózní atmosféra -má to hodně logických lapsů, celá ta historka není moc důvěryhodná/// A já myslel, že to je vyvražďovačka a ona je to přitom duchařina. Nebo by se možná slušelo říct postapokaliptická duchařina (snad nespoileruji). Atmosféra je konečně hustá. Občas jsem i napětím nedýchal a konečně nějaký film naplno využívá škatulku duchařina. Rozhodně nenudí, což se mi u tohoto žánru stává výjimečně. Horší je to s obrazovou stránkou. Chápu, že studené barvy více nahánějí hrůzu, ale člověk toho díky té černomodré kombinaci stejně moc neuvidí a hlavně celé je to hodně přitažené za vlasy a občas jsem opravdu kroutil hlavou. Ale co, zábava to byla a účast Kristen mě potěšila./// Celkem 66%/// ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Tento horor na mě docela slušně zapůsobil a ve stejné míře mě i vyděsil. Studeně modré barevné zpracování skvěle vytváří depresivní a ponurou atmosféru. Ačkoliv jsou hrdiny opět mladí, studující lidé, tak film pro mě nevyzněl jako jeden z těch uřvaných hororů pro mladistvé. Tento měl možná průměrný námět, rozhodně byl však zpracován jako kvalitní horor. Na prostoru hodiny a půl se tu rozehrává napínavý a děsivý příběh se sympatickými herci. Jisté dávky žánrových klišé se úspěšně ztrácí mezi záživně postupujícím dějem a velmi efektivními lekačkami. A mě, do této doby poměrně neznámé Kristen Bell, to zde nadmíru sluší a jako hlavní, chytrá a nehysterická hrdinka, si získala mé sympatie. Puls má děj, atmosféru a zároveň také jistou myšlenku. Co když to takto vlastně klidně může fungovat? ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva to tedy není, chvílemi to vypadá, jako by film točili dva režiséři, protože se dost mění styly jednotlivých scén a dohromady to pak úplně nefunguje.. Ani scénář není zrovna dvakrát originální (i když je pravda, že nevím, jak starý je původní film, ten jsem neměl možnost vidět) a celkově je to takové nemastné neslané. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama