Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je odporná amatérská sračka. Nic jiného. U něčeho, co by si rádo říkalo horor už jsem se skutečně velmi dlouho takhle nenudil. Totální průser je děj, který strašně připomíná všechny nepovedené teen sračky. Další průser jsou ,,herecké" výkony. Slovo ,,herecké" není v úvozovkách omylem. Neposledním průserem jsou virtuální příšerky, které vzbuzují pouze soucit. Pan ,,režisér" Jim Sonzero se totálně minul povoláním. Musím říct, že by mě hodně překvapilo, kdyby po tomto průseru vytvořil ještě něco dalšího. Budu se znovu opakovat. Takovou sračku už jsme dlouho neviděl. Mohl by mi někdo říct, co mu v tomto nesmyslu přišlo alespoň mírně strašidelného? ODPAD! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vraždící internet! Vcelku svižný příspěvek do tématiky zabijáckých médií a komunikačních přístrojů. Telefony, videokazety nebo rovnou celá síť, co už si zahrála v řadě filmů. Škoda, že temné bytosti jsou jen takové poblikávající stíny. O sebevraždách se hlavně mluví, příliš nápadité také nejsou, byť rozpad na atomy tak běžný není. Bellová povětšinou sympatická, zbytek už tolik ne. Nejlepší scéna, co mohla být delší, se odehraje v prádelně. Původní film jsem už zapomněl více, než tenhle remake, vracet se ale k němu nehodlám. Na jedno podívání OK. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerná duchárska záležitosť s takým zrozumiteľnejším poslaním, ktoré je totožné ako u originálu. Prvá tretina filmu sa rozvíja dobre, atmosféra by sa dala krájať, ale potom to ide s kvalitou mierne dole. Mňa prilákalo k tomuto filmu herecké obsadenie. Herci nakoniec ani nesklamali. Zaujímavá myšlienka pre horor a tiež jeden z hororov, ktorý je dobré vidieť raz a dosť. Veľa ľudí sa k nemu vracať asi nebude, lebo by sa už druhý krát nebáli, i keď síce príbeh dá sa povedať, že je originálny. Ak sa chcete báť, tak nájdete určite aj lepšie horory, tento film by som odporučil, iba ak kvôli zaujímavým stiesneným interiérom a konečne nejakým tým duchom, ktorým sa neskryjete, keď za sebou zavriete dvere. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vlna sebevražd mladistvých zaplavila celé město, a Mattie a její přátelé se musí vyrovnat se smrtí jednoho z nich. Jakmile ale začnou od mrtvého dostávat zprávy ze záhrobí, je jasné, že se děje něco nepřirozeného. Bezdrátové a mobilní sítě mohou být jednou z cest, kterou se duchové dostávají na náš svět a pomocí těchto technologií začínají ničit lidstvo. Jedinou záchranou je být offline... Když se tak koukám kolem sebe, jaká všechna zařízení pomocí bezdrátových sítí komunikují, tak je mi jasné, že být něco takového jako ve filmu, tak si koledujeme o pěknej průser. Ale k filmu - i přes všeobecnou velmi podprůměrnou kvalitu hororů počítajících se vzpourou moderních technologií (např. Řetězová zpráva nebo třeba FearDotCom) si nenechám říct, a na každý nový přírůstek do této rodiny se docela těším. A stejně jsem se těšil i na Puls, a bohužel dopadl stejně bídně jako ostatní podobné filmy - i když přiznávám, že je o maličký chloupek lepší než např. oba výše zmíněné... ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Polopaticky podaný vývar z vynikajícího Kaira. Depresivní atmosféra je fuč, strašidelné plížení vystřídaly primitivní lekačky, tajemný příběh byl okleštěn na prostoduchou zápletku vysvětlovanou jako kdybyste četli návod, naprosto idiotský závěr a směšní digitální duchové na každém políčku. Původní apokalyptická premisa Kaira byla eliminována pro potřeby západního diváka a to i přes některé shodné záběry z originálu (letadlo). Bod jen za milou Kristen Bell a dobrou kameru s filtry. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama