Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný horor, který vám sice nejspíš bezesné (v lepším případě) noci nepřinese, ale na těch 80 minut pobavit dokáže určitě. Ambiciózní snímek (nechybí padající letadlo anebo totálně zdevastované město- čistá apokalypsa), kterej dolů strhává ten fakt, že je to celé vlastně taková blbinka bez hlavy a paty (přesto, jak už jsme si řekli, zábavná ;-). Kristen Bell v hlavní roli je pak už jen taková přidaná hodnota, stejně tak hororový harcovník Wes Craven, tentokráte na scenáristické židli. Pevné 3*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vraždící internet! Vcelku svižný příspěvek do tématiky zabijáckých médií a komunikačních přístrojů. Telefony, videokazety nebo rovnou celá síť, co už si zahrála v řadě filmů. Škoda, že temné bytosti jsou jen takové poblikávající stíny. O sebevraždách se hlavně mluví, příliš nápadité také nejsou, byť rozpad na atomy tak běžný není. Bellová povětšinou sympatická, zbytek už tolik ne. Nejlepší scéna, co mohla být delší, se odehraje v prádelně. Původní film jsem už zapomněl více, než tenhle remake, vracet se ale k němu nehodlám. Na jedno podívání OK. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerná duchárska záležitosť s takým zrozumiteľnejším poslaním, ktoré je totožné ako u originálu. Prvá tretina filmu sa rozvíja dobre, atmosféra by sa dala krájať, ale potom to ide s kvalitou mierne dole. Mňa prilákalo k tomuto filmu herecké obsadenie. Herci nakoniec ani nesklamali. Zaujímavá myšlienka pre horor a tiež jeden z hororov, ktorý je dobré vidieť raz a dosť. Veľa ľudí sa k nemu vracať asi nebude, lebo by sa už druhý krát nebáli, i keď síce príbeh dá sa povedať, že je originálny. Ak sa chcete báť, tak nájdete určite aj lepšie horory, tento film by som odporučil, iba ak kvôli zaujímavým stiesneným interiérom a konečne nejakým tým duchom, ktorým sa neskryjete, keď za sebou zavriete dvere. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Tak komorní horor se vyvinul v pomalu až apokalyptické drama. Bohužel jen v konečných náznacích. Příchody duchů nebyly z nejhorších( ani nejlepších), a stejně na tom byly i záběry trápících se "suicidentů". Celé to ale bylo takové ušláplé. Film se bál jít rozpočtově i příběhem do výzvy popisu globálního přebírání žezla záhrobím. Raději nudil obvyklým schématem napadání skupiny kamarádů stejně vyděšených stejně děsivými duchy, v jejich stejně ponurých pokojích ponořených do stejných stínů.Kvalitou je na rozmezí dvou a tří hvězd. 40% ()

lestyna 

všechny recenze uživatele

No,koukla jsem se na to,ale podruhé už to opravdu vidět nemusím ! Jediné co možná stálo zato,byl celý ten nápad s technologii.Bohužel, jinak to byla pěkná blbost s přímo hrůzostrašnými slogany,které by normální člověk nikdy nevypustil z úst.Také zahrnutí celého světa do problému s duchy mi připadalo jako kravina s ohledem na to, že film byl krátký a tudíž jste pak na konci jen jakoby mimochodem zjistili,že s duchy se nepotýkají jen hlavní hrdinové.Dvě hvězdičky za to,že jsem při tom neusnula a za nějaké ty osamocené chvilky ,kdy jsem byla dokonce i vystrašená. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama