Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

lestyna 

všechny recenze uživatele

No,koukla jsem se na to,ale podruhé už to opravdu vidět nemusím ! Jediné co možná stálo zato,byl celý ten nápad s technologii.Bohužel, jinak to byla pěkná blbost s přímo hrůzostrašnými slogany,které by normální člověk nikdy nevypustil z úst.Také zahrnutí celého světa do problému s duchy mi připadalo jako kravina s ohledem na to, že film byl krátký a tudíž jste pak na konci jen jakoby mimochodem zjistili,že s duchy se nepotýkají jen hlavní hrdinové.Dvě hvězdičky za to,že jsem při tom neusnula a za nějaké ty osamocené chvilky ,kdy jsem byla dokonce i vystrašená. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film by bol kvalitný,keby sa držal len duchárskej tematiky.Ale prechádzať cez televíziu,mobily a televízne média je prehnané.Koncepcia by aj tak nemusela byť zlá,keby sa sústreďoval na pár jedincov ako napr.zmeškaný hovor ale na toľko ľudí to bolo veľmi chaotické a veľakrát aj zmetené.Mal pár veľmi dobrých nápadov ale ako celok to bol chaos v priamom prenose.Ako film postupoval už mi bolo jedno čo sa stane z postavami,čím menej postáv tým lepšia orientácia v príbehu.Ale hovno robím si srandu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Hovorím tomu prístup k informáciám.“ – "Ja tomu hovorím nemať babu.“ Wes Craven napísal ďalší zo svojich mizerných scenárov a neskúsený (alebo len slabý) režisér Sonzero mu ho nanešťastie - v produkcii bratov Weinsteinovcov - zrežíroval. Craven však nemá čisté svedomie, pretože sa v skutočnosti jedná o remake japonského hororu KAIRO z roku 2001. Výsledný americký remake (nemýliť s dodnes nesfilmovanou slabou kingovkou o zombíckych mobiloch) bohužiaľ nedopadol tak dobre, ako iné americké verzie ázijských šokov (KRUH, NENÁVISŤ): tempo je väčšinou zvädnuté, herci nevýrazní, ľakacie scény kazené hlúpymi počítačovými trikmi a atmosféra chytí dych až v nečakanom temnom závere. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/902/ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Tento horor na mě docela slušně zapůsobil a ve stejné míře mě i vyděsil. Studeně modré barevné zpracování skvěle vytváří depresivní a ponurou atmosféru. Ačkoliv jsou hrdiny opět mladí, studující lidé, tak film pro mě nevyzněl jako jeden z těch uřvaných hororů pro mladistvé. Tento měl možná průměrný námět, rozhodně byl však zpracován jako kvalitní horor. Na prostoru hodiny a půl se tu rozehrává napínavý a děsivý příběh se sympatickými herci. Jisté dávky žánrových klišé se úspěšně ztrácí mezi záživně postupujícím dějem a velmi efektivními lekačkami. A mě, do této doby poměrně neznámé Kristen Bell, to zde nadmíru sluší a jako hlavní, chytrá a nehysterická hrdinka, si získala mé sympatie. Puls má děj, atmosféru a zároveň také jistou myšlenku. Co když to takto vlastně klidně může fungovat? ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor musel napadnout někoho, kdo už má dost virtuální reality, mobilních telefonů a zkrátka všeho, co k životu potřebuje signál. Zkrátka a dobře s chatováním máte utrum, vládu nastoupí duchové a jediné, co vám (snad) pomůže, je červená lepicí páska. Ale teď trochu vážně, co byste dělali, kdyby se na vaší univerzitě naráz zvýšil počet sebevražd a vám by z počítače vyskakovali duchové? Beru zpět, tohle se vážně brát nedá, ale.. horor mi příjemně utekl, proběhlo pár lekaček a celkově to aspirovalo na čtvrtou hvězdu, kdyby se to v závěru trochu nepokazilo tou apokalypsou. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama