Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Čas od času je třeba udělit nějakému skvostu nízké hodnocení, aby se neřeklo. Tentokrát padla za oběť SLADKÁ LAURA. Předpokládám, že tenhle seriál vyznívá daleko lépe v původním znění, protože to, co vysílá TV Barrandov, je k pláči. Nevím, zda je chyba na straně zahraničních distributorů nebo českého dabingového štábu, ale proč nejsou v české verzi mimo dialogů a hudby slyšet vůbec žádné zvuky prostředí a ruchy? Seriály tohoto charakteru si sice lepší opracování většinou nezaslouží, ale přeci jen, možná by nepůsobily tolik úděsně. (479.) ()

Dataminer

všechny recenze uživatele

Vždy mě pobaví, když někdo má potřebu hodnotit nějaký film či seriál, přestože jde o žánr, který už jen z principu nesnáší (v lepším případě ignoruje či nechápe, že daný žánr má svá specifika). Je jasné, že hodnocení od takového diváka bude "odpad" či jedna hvězdička. A aby bylo absurditě učiněno definitivně za dost, tak té telenovele ještě vyčte věci, které jsou přímo základem telenovel - nerálné, naivní, sladké, trapné, stovky až tisíce dílů ..... Jo, takové hodnocení má fakt smysl. Stejně jako když někdo nebude mít rád válečné filmy a pak jim bude vyčítat, že je tam zbytečně moc násilí a že se tam střílí. Dlouho jsem se tak nenasmál, jako při čtení komentářů u tohoto seriálu, kam jsem zabloudil náhodou (předpokládám že pod ostatními telenovelami to bude stejně výživné). Děkuji. Protože číst komentáře lidí, kteří telenovely nesnášejí z principu, jak zde brečí a hudrují jak je to strašně hrozné, a že jen blbec se na to může dívat, je k nezaplacení. :) Jo lidi, zapněte si telenovelu a pak se divte, že je to......telenovela. :D ()

Reklama

Angel30 

všechny recenze uživatele

Nechápu to množství odpadů, musím to trochu vyrovnat třemi hvězdami, protože podle mě existuje víc horších a slabších telenovel. Je ale pravda, že je to hodně předvídatelné, což je velké mínus. Nejlepší byly asi začátky - Sladká Laura & Miriam a Robert. Nejsem ale blázen, neviděla jsem všechny díly a velký fanoušek také nejsem. ()

Kongu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tejto sračke jazdí STV1 už 4 roky, brániac kvalitnému programu, a berúc od nás šesť euri na mesiac, to fakt neni normálne. Je to nepatričná grcka, kde sa nič nerobí iba vedú hnilobné dialógy typu: ,,Si ako slnko, ako rozkvitajúci púčik na strome!´´ Debilný dabing, superdementné zápletky, snažiac sa tváriť, že to všetko na seba naväzuje, ale popritom je každá odporná ,,epizóda´´ o volovine iného charakteru a plné štekov typu: ,, Môžeš sa na seba hanbiť, Lucarfakokotus!´´ (či ako sa to tí hlupáci volajú, ) kým v ďalšej hnilobnej epizóde sa vraví: ,,Lucarfakokotus, som na teba pyšná, zachránil si mi decko!´´ Vážne nenachádzam viac slov čo by lepšie obsiahlo túto nepotrebnú, fušerskú mľandráčinu! TFUJ S dokonalým pohŕdaním, Kongu. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál, u kterého můžu úplně vypnout. Postavy se sice chovají jako banda trotlů, je až k nevíře, jak i ty nejjednodušší situace řeší nesmírně komplikovaně, ale asi právě tahle nereálnost mě baví ze všeho nejvíc :) "Musíme si promluvit." "Miluji tě!" "Přirozeně!" "Omlouvám se..." ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Úvodní píseň k seriálu nazpívala Curly, jmenuje se "Stay". (PeterAga)
  • Seriál měl premiéru 26. září 2005 na německé veřejnoprávní stanici Das Erste. Tam se také vysílal po celou dobu. (peeteno78)
  • Fürstenhof sa nachádza v nemeckej dedine Vagen. (nico_1)

Reklama

Reklama