Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

uzzi 

všechny recenze uživatele

Allen Covert by mohl zaskakovat na plac za Gibsona - v některých chvilkách Mela připomíná až moc. Výroba her je zde zhulena - jeden tvůrce a betatesteři - ouhha, skutečnost s týmy programátoru, desingerů, grafiků, hudebníků atd. atd., jsou zde vecpány do jednoho "robota" (později i do hlavní postavy). O tom ale film není, je to přiblbá jízda a celkem zábavná. Takové filmy jsou jednou za čas hodně osvěžující a karate-opice na vás jestli ne. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som liberálnym zástancom legalizácie marihuany. Avšak tejto americkej komédii nemôžem dať viac ako len jednu jedinú hviezdičku, aj keď sa v nej vyfajčí kopec kvalitného konopí. "Král videohier" je nudný, nezaujímavo natočený, plný nesympatických hercov a trapne nemožných omylov. Ak si totiž niekto myslí, že sa dá dostať do raušu z marihuanového vývaru, tak by asi mal točiť filmy s inou tématikou, pretože je úplne mimo. * ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tak tedy 3,5*. Hodně jsem se nasmál. Hraní PC her, hulení a kalení! (A kupování lvů a kung-fu opic! :-D:-D) Mé díky jsou také za oprostění komedie od fekálností, kterých je v novodobých komediích čím dál více - všeho s mírou! ... Jinak tedy určitě doporučuji pustit film s partou přátel - zábava zaručena! :-D ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Žánr huličských komedií mi vcelku dost chybí. Král videoher mě sice místy nudil, ale také mě občas pěkně rozesmál a Linda Cardellini byla tehdy ještě větší kočka, než si jí pamatuju teď. Zapadlý film o kterém jsem slyšel poprvé až letos, v telce ho snad nikdy neopakovali, na vod jej nenajdete, ale zkuste zapátrat po "dývku". ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Videohra Demonik, ktorá sa objaví vo filme, mala byť vydaná aj v skutočnosti pre hernú konzolu Xbox 360. Projekt však stroskotal, keď sa jej výrobca Majesco Entertainment dostal do finančných ťažkostí. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama