Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Huličská komedie, která je víc o hulení než o hrách. Podařených vtipů se tam najde opravdu málo a naopak některé pitomostí (robotí mluva) se opakují do nekonečna. Potěšily alespoň ty figurky ze South Parku. Přesto se našlo pár momentů, kdy jsem zasmál pořádně. Většinu povedených vtipů sice zvládne opice, ale ta zase grády má, to ano. Viděno, zahozeno, víckrát těžko...najít pořádnou komedii je taaak těžké ()

cross 

všechny recenze uživatele

Počítačové hry nehraju, trávu nehulím a nadržené babky taky nepíchám, ale zato mám rád komedie.... a přestože první tři mnou udané věci Grandma's Boy obsahuje, vtipný není ani trochu...ba naopak, 94 minut nudy jsem tak tak překousal, nezasmál se snad ani jednou a nestačil se divit, jak se na Čsfd mohlo vyhoupnout hodnocení až někam k 60ti procentům.... ale budiž, možná to jen nebyl můj šálek čaje... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná hrubozrnná huličská komedie nesklouzává k "nechuťárnám" příliš často, za což pravděpodobně vděčí titulnímu inteligentnímu a (relativně) DOSPĚLÉMU sympaťákovi (oni ho vyvažují ulítlé vedlejší postavy, nebojte :-)). Videoherní prostředí ale příliš nevyužívá, přinejlepším jako specifickou kulisu k pohodové (pracovní) párty a romantice. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasickou americkou mainstreamovou komedii. A Grandma's Boy mě nezklamal a navíc mile překvapil. Z 90 minut (nepočítám titulky...) jsem se všech 90 minut bavil. Populární témata, hry, hulení, pařby, šílenosti a další skvěle smíchané dohromady a se skvělým spádem. V kategorii těchto komedií zaručeně kvalitní zboží. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taková z pozarohu vykukující „Apatowka“, které k opravdové „Apatowce“ chybí udělat ještě několik posledních krůčků. Jasný je to tam, onanovaní nad figurkou Lary Croft, odpanění od bábinky co kouřila Chaplina, kung-fu opice, hulení, chlastání, fekality, nekorektnost, ale……Možná, že Allen Covert je spíše přicmrdávač než tahoun, možná Linda Cardellini mohla ještě zkrátit délku sukně, možná se chtělo u některých pasáží místo bizarnosti zaměřit na pointu……ale jinak dobrý :D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno