Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná hrubozrnná huličská komedie nesklouzává k "nechuťárnám" příliš často, za což pravděpodobně vděčí titulnímu inteligentnímu a (relativně) DOSPĚLÉMU sympaťákovi (oni ho vyvažují ulítlé vedlejší postavy, nebojte :-)). Videoherní prostředí ale příliš nevyužívá, přinejlepším jako specifickou kulisu k pohodové (pracovní) párty a romantice. ()

CjKukis 

všechny recenze uživatele

Kdo nerozumí nepochopí. Absolutně nejzáživnější film co sem viděl. Hlášky, postavy, tráva , humor a to všechno skloubený do jednoho geniálního díla. Kdo by nechtěl dělat testera?První film kterej mě rozbrečel smíchy.. " jooo Loro pinďour se mi stratil v džungli musíš ho najít" :D paráda A navíc jeden z mála českých dabingů,který předčil originál. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl opravdu hodně zvědavej, protože podle toho, co jsem si tady přečet v komentářích, jsem byl přesvědčenej, že tohle bude něco pro mě. Možná to způsobilo přehnaný očekávání, možná je to tim, že trávu jsem hulil naposledy asi před rokem a možná ten film opravdu neni takovej zázrak, ale pro mě to bylo trochu zklamání. Tim nechci říct, že by to snad byl špatnej film. Jenom jsem čekal trochu víc. Dost mě srala zejména postava toho záporáka, co mluvil jako robot (korunu tomu nasadil navíc příšernej dabing od Cardy retardy). Ten mi připadal, že se tam omylem dostal z nějakýho filmu pro děti od Disneyho. Jinak začátek byl hodně dobrej, vypadalo to, že film bude mít i nějakej příběh, ale potom se to celý začalo rozpadat spíš na jednotlivý scénky. Některý jsou lepší (většinou ty zhulený nebo scénka v restauraci pro vegany), jiný horší (prakticky všechno, kde se vyskytuje ten retardovanej záporák). A celej závěr filmu mi pak přišel dost stupidní. Točí se kolem toho, že týpek doma jen tak z fleku vytvoří hru a pak nemá žádnej důkaz, jak by přesvědčil ostatní, že jí vytvořil právě on. Dokonce ten svuj výtvor nemá ani zálohovanej na nějakym dalšim CDčku. Takže moje celkový dojmy z filmu - hodně dobrej začátek, slušnej prostředek, blbej konec. Film má teď na čsfd 62% a já v tomto případě s timhle hodnocenim souhlasim. ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Komedie, kdy se střetnou dva IT mozky při tvoření hry nové generace! Hlavní hrdina zhulenej a nic nedělající bez charisma a oponent ještě horší! Magor, který si hraje na Matrix a myslí si o sobě, co že není za génia! Možná trochu vtipu tu je, ale více nechutných scén vrcholící starou paní, která se vyspí s 35- ti letým panicem a další nechutné kousky pana režiséra! Tento film u mě ztratil body v půlce filmu a doopravdy u komedie bych se chtěl smát! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taková z pozarohu vykukující „Apatowka“, které k opravdové „Apatowce“ chybí udělat ještě několik posledních krůčků. Jasný je to tam, onanovaní nad figurkou Lary Croft, odpanění od bábinky co kouřila Chaplina, kung-fu opice, hulení, chlastání, fekality, nekorektnost, ale……Možná, že Allen Covert je spíše přicmrdávač než tahoun, možná Linda Cardellini mohla ještě zkrátit délku sukně, možná se chtělo u některých pasáží místo bizarnosti zaměřit na pointu……ale jinak dobrý :D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)
  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)

Reklama

Reklama