Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl opravdu hodně zvědavej, protože podle toho, co jsem si tady přečet v komentářích, jsem byl přesvědčenej, že tohle bude něco pro mě. Možná to způsobilo přehnaný očekávání, možná je to tim, že trávu jsem hulil naposledy asi před rokem a možná ten film opravdu neni takovej zázrak, ale pro mě to bylo trochu zklamání. Tim nechci říct, že by to snad byl špatnej film. Jenom jsem čekal trochu víc. Dost mě srala zejména postava toho záporáka, co mluvil jako robot (korunu tomu nasadil navíc příšernej dabing od Cardy retardy). Ten mi připadal, že se tam omylem dostal z nějakýho filmu pro děti od Disneyho. Jinak začátek byl hodně dobrej, vypadalo to, že film bude mít i nějakej příběh, ale potom se to celý začalo rozpadat spíš na jednotlivý scénky. Některý jsou lepší (většinou ty zhulený nebo scénka v restauraci pro vegany), jiný horší (prakticky všechno, kde se vyskytuje ten retardovanej záporák). A celej závěr filmu mi pak přišel dost stupidní. Točí se kolem toho, že týpek doma jen tak z fleku vytvoří hru a pak nemá žádnej důkaz, jak by přesvědčil ostatní, že jí vytvořil právě on. Dokonce ten svuj výtvor nemá ani zálohovanej na nějakym dalšim CDčku. Takže moje celkový dojmy z filmu - hodně dobrej začátek, slušnej prostředek, blbej konec. Film má teď na čsfd 62% a já v tomto případě s timhle hodnocenim souhlasim. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková nenápadná komedie, která více řekne někomu, kdo někdy něco hrál, ať už na počítači anebo na televizi. Je fajn, že romance je zde spíše v pozadí a nedere se do popředí, protože v tu chvíli to funguje docela dobře. Jsou zde vtipné scény, pěkně ujeté a nudné, taková celkem americká klasika, ale spíše se kloním k pozitivnímu hodnocení. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Taková z pozarohu vykukující „Apatowka“, které k opravdové „Apatowce“ chybí udělat ještě několik posledních krůčků. Jasný je to tam, onanovaní nad figurkou Lary Croft, odpanění od bábinky co kouřila Chaplina, kung-fu opice, hulení, chlastání, fekality, nekorektnost, ale……Možná, že Allen Covert je spíše přicmrdávač než tahoun, možná Linda Cardellini mohla ještě zkrátit délku sukně, možná se chtělo u některých pasáží místo bizarnosti zaměřit na pointu……ale jinak dobrý :D ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Alex, testr videoher se musí přestěhovat ke své bábi a oba akteři už nejsou zrovna nejmladší. Jeho spolupracovníci jsou praštění jako on sám. Tím ovšem celá zábavná jízdá začíná,komedie z kategorie hulíme jak umíme.Pobavila jsem se některé scénky a hlášky stály za to např. : "opice si nahoře skládá nunčaky". ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama