Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Dr0m odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci této komedie nejspíš o skutečný herní průmysl ani nezavadili, protože z absůrdně naivního pojetí, které nám předkládají, člověku vstávají vlasy hrůzou. Je to vyloženě urážka herních testerů a vývojářu obecně. Spojení "vyhulené" zábavy, nesmyslných dialogů, scének a nechutností si nezaslouží nic jiného než odpad. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná hrubozrnná huličská komedie nesklouzává k "nechuťárnám" příliš často, za což pravděpodobně vděčí titulnímu inteligentnímu a (relativně) DOSPĚLÉMU sympaťákovi (oni ho vyvažují ulítlé vedlejší postavy, nebojte :-)). Videoherní prostředí ale příliš nevyužívá, přinejlepším jako specifickou kulisu k pohodové (pracovní) párty a romantice. ()

Reklama

migele odpad!

všechny recenze uživatele

Banda loserů co hraje hry a bydlí s rodiči a prarodiči, onanují nad panenkami a k tomu je provází řada trapných vtipů. No viděl jsem i horší filmy, ale kde dát aspon tu jednu hvězdičku? kde? nudné videl jsem polovinu, takže je možné že se to zlepší, ale k vůli 20 minutám na konci filmu se nebudu trápit. Odpad ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem kdysi v televizi viděl tuhle komedii poprvé, tak jsem ji po cca 20 minutách vypl, protože mě děsně nebavila. Rád ovšem dávám druhé šance. První čtvrthodinka opravdu není nic moc, Allen Covert mi v tomhle filmu přijde poměrně nesympatickej. Jenže jakmile se na scéně objevuje slaďoučká Linda Cardellini (ok, už ne tak slaďoučká, jako v 99tém) film jakoby dostal druhej dech. Humor je dost kolísavý, některé scény jsou vyloženě trapné, ale jsou tu i nečekaně hodně povedené fóry. Nechybí ani cameo Roba Schneidera či menší role pro v té době začínajícího Jonaha Hilla. Celkově spíše slabší 3*. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá komedie, kde jsou furt všichni zkouřený, borec tam chodí v oblečku ala Neo a opice tam cvičí karate :) Ve filmu hrajou všichni ti uchyláci vedlejších rolí ze Sandlerovek (ten je tu jen coby producent), ale všichni do jednoho jsou naprosto perfektní (s výjimkou Jonaha Hilla). Já jsem byl nejvíc zvědavej na Lindu Cardellini (kvůli které jsem se na toto podíval) a ani ona nezklamala a navíc tam má jednu super sexy scénu :P Zkrátka fakt prdel, po jejímž zkouknutí jsem měl chuť si hned zapařit nějakou tu gamesku :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)
  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)
  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama