Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

„Znáš ten typ člověka, který dělá jen samé špatné věci, a pak se diví, že jeho život stojí za houby? To jsem byl já. Pokaždé, když se mi přihodilo něco dobrého, za rohem už čekalo něco zlého: karma. Tehdy jsem si uvědomil, že se musím změnit. A tak jsem si sepsal seznam všech špatností, co jsem kdy spáchal, a všechny chyby jednu po druhé napravím. Snažím se být lepším člověkem. Jmenuju se Earl.” Tak začíná slavný americký sitcom o drobném zlodějíčkovi a podvodníkovi z maloměsta, který sice vyhrál značné peníze v loterii, ale vítězný los ztratil, když ho srazilo auto. Podaří se mu všechno napravit? (TV Prima)

(více)

Recenze (765)

kinej 

všechny recenze uživatele

Přeci jen dám plný počet. A to proto, že po téměř shlédnutých dvou sériích si díly stále drží skvělý humor a skvělé zápletky. Sice už to není taková legrace, ale pořád jsou to dvě série nabité prčou a skvělými postavami. V každé dvacetiminutové epizodě se toho stane tolik, že má divák pocit jakoby sledoval celovečerák. Earl, Joy a Darnell nemají chybu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem takřka celou první sérii a vyjma nápadu s odčiňováním hříchů a několika málo vtipů, které bych ovšem spočítal na prstech jedné ruky, jsem si nevšiml ničeho, kvůli čemu bych měl dát více než tuhle jednu hvězdu. Bohužel, Earle, jsi příliš velký idiot na to, abys mi mohl být sympatický. A tvému seriálu chybí jen nahraný smích. Trapné. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak ještě jednou - karma ohřívá vodu, nepohání komediální seriály. Ano, je to tak dementní, že se občas nevyhnu tomu, že se musím zasmát - jak jinak než cizímu (Earlovu) neštěstí - ale pro kristovy rány, lidi, čtyři sezóny pořád toho samého? To nezvládne ani Jason Lee, kterému postava úlisného pablba, který se rozhodl polepšit, sedí jako ulitá. Sice to pořád nemaže jeho zločin proti lidskosti jménem Alvin A Chipmunkové (kde mu navíc přitěžuje speciální recidiva), ale jde to. Bohužel všechno a především všichni tu jdou tak za hranu toho, čím jsem ochoten trávit část svého času vyhrazenou zábavě, že mi z toho bylo až na blití, protože tu máme nepřetržitý záměrný "idiot plot", korunovaný silikonovo-kolagenovou blbkou Jesse Jane, pardon, Jaime Pressly. Rekvizita v podobě retardovaného bratra Ethana Supleeho je pro mě už jen klinická smrt humoru - a to přitom je, jak nás poučil doktor Reiniš v Choking Hazardu, humor na účet hendikepovaných vtipný skoro vždycky. Co na tom, že obdobného, ale podstatně nebezpečnějšího, dementa hrál už v American History X, takže podobně jako Jason Lee herecky opravdu boduje, cu fíl je cu fíl, a tomuhle seriálu se já prostě klanět nedovedu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Není karma jako karma a ani seriál o buranech vždy nemusí postrádat originální a velmi nosnou, byť nebezpečně dvousečnou, myšlenku či inteligentní humor.. Jmenuju se Earl rozhodně platí za další velmi dobrý projekt šílence Grega Garcii, který se zkrátka vyžívá v bizarních motivech i charakterech, a tak se nabízí otázka, zda by nebýt předčasného ukončení celé série, která učinila z Jasona Leeho hvězdu, došlo k tomu očekávanému rozmělnění děje stojícího na velmi jednoduchém leitmotivu.. Mě by ovšem hodně zajímalo, zda by se tvůrcům vůbec podařilo nalézt důstojné finále.. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Camden v originále Camden County je takový Springfield hraných seriálů. A postavy to jsou figurky jako jinde a nikde. Earl je takový dobrák, že svým příkladem chtě nechtě strhává ostatní. Seriál není Extra super třída ale velmi kvalitní ve své třídě. A víte, že sličné představitelky Joy Turnerové a Alex Meyersové mají dnes narozeniny, takže vše nejlepší jim a dobrou karmu vám všem a nejen v koupelně. ()

Galerie (404)

Zajímavosti (53)

  • V epizodě Tornádo se dozvíme, že modré dveře Earlova (Jason Lee) Chevroletu El Camino jsou získány neprávem při tornádu a na konci dílu je vrátí majiteli. V epizodě Sirotek Earl je ale Earl má na svém autě zpět. (jeandepatch)
  • Podpis, který měla Joy (Jaime Pressly) na břiše, patřil skutečně Larsi Ulrichovi, bubeníkovi ze skupiny Metallica, který souhlasil, že se sám podepíše, protože je fanouškem seriálu a líbilo se mu, že Earl (Jason Lee) dost často nosí trička Metallicy.. (Rimer545)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama