Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro studenty elitní školy Spenser Academy jsou členové spolku Synové Ipswiche ti nejzkaženější studenti na škole. Ale to není jediné, co mají společného. Tito čtyři přátelé spolu sdílejí ještě jedno 300 let staré tajemství. Ve skutečnosti jsou totiž čarodějové - mladí následovníci čarodějnického sabatu ze 17. století. Takže když se z dlouhého vyhnanství nečekaně vrací pátý člen spolku a hrozí zabitím jejich blízkých, všichni si uvědomují, že musí čelit velmi silnému nepříteli, který má dost síly nejen na to, aby je oslabil, ale aby jejich sílu získal sám pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (218)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Čtyři spolužáky z jedné střední školy spojuje prastaré tajemství. Každý z nich patří do rodiny, která zakládala městečko Ipswich a každá z těchto rodin si také něco začala s magií - a tuto schopnost všichni čtyři zdědili. Ale jednoho dne se kolem nich začínají dít podivné věci, které nemá na svědomí žádný z nich. Za pomoci svých přítelkyň zjišťují, že zakladatelé nebyli čtyři, ale bylo jich pět - a ten pátý, vyvržený se vrací aby se pomstil ... Tohle že natočil stejný člověj co Die Hard či Cliffhangera? Tomu se mi nechce věřit. Teenagerovský horror, vida - to bych od Rennyho Harlina nečekal. No každopádně, tohle se moc nepomohlo - samotný scénář by ještě nebyl tak marný, ale nevhodně vybraní herci (hlavní hrdina je co do vizáže velmi podobný hlavnímu padouchovi, a jelikož se půlka filmu odehrává v noci, tak se dost pletou) či hloupá závěrečná bitka celkový dojem docela pokazily. Pochválit bych ale určitě chtěl triky, které jsou na dost vysoké úrovni - náraz (a průlet) autem skrz náklaďák naložený kládama je výborný, a pavoučci jsou taky docela hezký (no spíš oškliví :)... ()

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Víc odfláklý fantasy/horor už jsem dlouho neviděl (když pominu Sedmého syna, který se mi, ale v celku líbil). Podobnost s Twilight bije do očí, stejně jako přehnané efekty, počítačové pozadí a mohl bych pokračovat až doalelúja. Takže bych to shrnul asi takhle - zív,zív, hmm nějaká akce, zív, už ať je konec, zív, závěrečná bitva, konec (podle toho jak film dopadl, doufám, že se pokračování nedočkáme). Prošel jsem si očistcem. (25%) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potreboval pán režisér aspoň dvakrát taký rozpočet? Alebo lepší scenár? Lepších hercov? Alebo už Renny Harlin nebol Rennym Harlinom? Veľa otázok a žiadna jednoznačná odpoveď. Myslím, že v každej otázke je aj dôvod (ne)kvality tohoto teen fantasy. Sem sa blyskne niečo, ako tvorčia invencia a talent, ktorým menovaný rejža niekedy ovplýval ( hity NOČNÁ MORA Z ELM STREET 4, SMRTONOSNÁ PASCA 2, CLIFFHANGER, ale aj finačné prepadáky DOBRODRUŽSTVÁ FORDA FAIRLANEA, OSTROV HRDLOREZOV a DLHÝ BOZK NA DOBRÚ NOC ). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbí. Zase je to další film, který se strefuje do mé oblíbené stránky - temná magie a kniha zatracených - má to dost dobrý námět. Na to, že jsem o těchto velmi charismatických hercích dřív neslyšel, tak podávají parádní výkony. Například seznamování a první chvilky Kaleba a Sarah vypadají velmi skutečně. Také se zde nachází pár vydařených efektů a strašidelných scének, které mi opravdu naháněli husí kůži:) Jen to do sebe příliš nezapadalo, proč tam ty scény vlastně byly. A to je právě kámen úrazu, tenhle film má hodně nesouvislý a průhledný děj a vcelku rychlý závěr, kde se nestane nic převratného. Když to hodně shrnu, tak na začátku je to hezký teen romanťák prolnutý pár hukačkama a za druhou půlkou, kdy konečně začíná pár věcí do sebe zapadat to nabere rychlý spád, kde už se nestihne vše vysvětlit. Hodina a půl je na tohle vše prostě málo, ale pravděpodobně by to při větší délce začalo nudit. ‘‘Harry Potter je pěknej sráč!‘‘ …no ono to sice není pravda, ale hláška je to v tu chvíli dobrá:). Myslím, že byli uspokojeni jak muži(sprcha) tak i ženy. Ještě přidám plus za dobrý OST a to je asi tak vše. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Brutálně zplácaná hovadina, kterou od odpadu! zachránila scéna ve sprše se slušnou atmosférou, scéna s pavouky a srážka automobilu s kamiónem...jinak těžká nuda, jelikož jsem 70 minut nevěděl, kdo je kdo, film má příšerně trapný scénář(hrozně špatně vyložený), né moc povedené triky a v hlavních rolích hrálo nejspíš komando z Beverly Hills 90210...film nemá atmosféru(krom sprchy), gradaci a finální duel se podobá vybíjené s průhledným míčem...Celkem slušný soundtrack...vidět a ihned zapomenout. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • Filmové kopie, které mířily do kin, byly označeny pod krycím názvem "Full Power". (formelin)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 42. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama