Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kenya McQueenová je půvabná mladá černoška, kterou její matka a kamarádky neustále nutí, aby si našla přítele. Jednoho dne si dá schůzku "naslepo" a potká se se sympatickým Brianem, který je ale běloch. Zmatená Kenya, která si dosud jako partnera představovala výhradně černocha, schůzku rychle ukončí. Pak se ale na jednom večírku s Brianem opět setká. Matka její přítelkyně jí ho vřele doporučí jako zahradního architekta. Kenya si právě koupila domek s velmi zanedbanou zahradou. Po počátečním váhání Briana požádá, aby přišel na prohlídku zahrady. Poté se dohodnou na přestavbě. V průběhu prací se Brianovi pomalu daří odbourávat dívčiny předsudky a vnucené názory o rozdílu mezi černými a bílými. Pak se ale na scéně objeví muž jejích snů a Kenya je postavena před vážnou životní volbu. Zvítězí láska, nebo rozum? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

TO 

všechny recenze uživatele

Příjemná malá romance. Patří k těm, které si své diváky získávají samy. Středobodem je krásná černoška Kenya s rasovými předsudky a hromadou dalších vad, nafoukaná, vystresovaná, nevyrovnaná, předpojatá a trochu hysterická, ale stejnak naprosto úžasná. A takováto fajnová dívka je možná i docela blízko nás, možná ji jenom míjíme, ale neměli bychom jí přehlédnout. Tak už přestaňte číst tyhle kydy a zvedněte oči. Vidíte ji? ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Zahradník postaví nafoukanej černošce zahradu. Dostane chutě, vezme ji do jeskyně a lesa na objednávku začne pršet a ruka je mezi nohama. Omyl, nebude to tak jednoduchý, protože on je bílej a ona spolu s debilní prestižní rodinkou jsou rasisti naruby. Celej film se filozofuje s krávama kamarádkama o tom, jak se tmavá čistá čokoláda nemá míchat se světlou, ale nakonec POZOR SPOILER to musí bejt ten úžasnej zahradník, protože srdci a chlápkovi v bílej kápi neporučíš. Romantická hrůza! 20% ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Moje slabost pro černouše je známá, ale tady navíc fungovala ústřední dvojka na velmi představitelné úrovni.☺V moc pěkném závěru jsem došla k Něčemu novému. Už asi vím, proč mi jsou černokožení tolik sympatičtí (mimo vrozený smysl pro hudbu a pohyb) - protože z nich přímo sálá teplé slunce, léto, radost ze života a pohodový optimismus, i přes těžký úděl, jenž je provází od nepaměti. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

O komédii sa teda hovoriť vôbec nedá, tekže aj ten plagát je úplne mimo.......... Celý film sa tu v podstate rieši rasizmus resp. predsudky, v tomto prípade je to naopak ako býva zvykom - bieli sú v tu menšina. Myšlienka to zaujímavá, ale postupne sa z toho stal ničím vínimočný romantický film so záverom, ktorý je možno vidieť v x ďalších filmoch.......... Aspoň, že hudobný výber stál za to.......... ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Slušnej romantickej film. Naneštěstí komedie ani náhodou, zasmál jsem se přesně třikrát. Ovšem, a to naopak naštěstí, vyloženě trapných scén (které tento žánr bohužel často přináší) bylo stejně málo jako vtipných momentů. Ačkoliv se celým filmem nese závažné téma předsudků a diskriminace na základě rasy, tento je dle mého nijak zvlášť neřeší a slouží mu jen jako kulisa a zdroj dialogů;) Hlavní hrdinka docela kočka, děj v rámci možností nepředvídatelný, takže solidní film k odpočinku. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama