Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Atmosféra 7/10 Efekty 9/10/// +dobře se na to kouká, nic zásadního tomu nechybí, je tu spousta krve, nechutností, pochybných postav, které umírají v pořadí jakém by jste to nečekali -pár věcí klidně mohlo být jinak, jejich původ vůbec není vysvětlen, to co nám tvůrci na začátku o postavách prozradí, nakonec není tak úplně pravda/// Já rád horory a tohle byla pořádná žranice. Rozhodně o hodně lepší jak následné pokračování ve kterém mi navíc přišlo, že přežili i postavy, které tady zařvali. Zvláštní, ale soustřeďme se na tento film, který je v rámci žánru nadprůměrný. Hororovému fanouškovy nabídne spoustu hustých scén, o něco méně už lekacích, ale o ně tady nejde. Budete se bavit a to je důležité. Ještě jsem zvědavý na trojku, jestli se vrátí ke kvalitě tohoto kousku./// Celkem 78%/// ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Producenty filmu jsou Ben Affleck, Matt Damon a hororový klasik Wes Craven. Režie : John Gulager. Scénář : Marcus Dunstan a Patrick Melton. Kamera : Thomas L. Callaway. Hudba : Stephen Edwards. CHYBA VE FILMU - okolo 29 minuty je v záběru vidět mikrofon. CITÁT - Oh, člověče. Ta monstra to dělaj zezadu........ ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jednej letnej noci sa hostia a personál lacného baru niekde na odľahlej výpadovke stretnú s niečím, čo si doteraz nevedeli ani len predstaviť. Zaútočia na nich krvilačné, odporné, rýchle a hladné monštrá, ktoré ich začnú neľútostne likvidovať. Nikto nevie čo sú zač, ani odkiaľ sa vzali. Jedno je však jasné, bude to masaker, "Krvavá hostina". Celkom zábavný béčkový horror plný krvy, násilia, kriku, nechutností, čierného humoru, drsných hlášok a všetkého, čo ku tomuto subžánru patrí. *** ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tato šílenůstka mi připomněla moje velmi oblíbené Od soumraku do ůsvitu, akorát místo upírů útočí na bandu lidí v hospodě kříženečci Vetřelce a Predátora. Samožrejmě tomu také chybí zručnějsí režie, otravný a nepřehledný je i střih. Na druhou stranu jsem se párkrát slušně zasmál, krví se taky nešetří, takže dávám slabší 3*. 50% Další díly se zkoušet neodvážím. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Začátek s vtipným představováním potenciálních obětí mě příjemně naladil. Jenže vtip nějak vyprchával už po úvodních titulcích. Z jediného hezkého chlapa, hrdiny….. „Jsem chlápek, který ti zachrání prdel.“, mně příšery sežerou zásadní kus (nemyslím tím TEN zásadní kus) hned na začátku. A potom to už je zase hlavně ta krvavá čvachta a blívajz … jako vždycky, i když ta hromada červů se kroutila na Oscara :- )). V pomyslném souboji mezi krvežíznivými monstry a hady, dávám přednost hadům !!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Na festivalu Austin Fantastic získal režisér John Gulager Cenu poroty. (Terva)
  • Přibližně v 29. minutě je v záběru možné zahlédnout mikrofon. (Terva)
  • Scény, ve kterých vystupoval v cameo roli hráč amerického fotbalu O. J. Simpson, byly vystřiženy ve finální produkci. (Káronoš)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama