Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Terva 

všechny recenze uživatele

Producenty filmu jsou Ben Affleck, Matt Damon a hororový klasik Wes Craven. Režie : John Gulager. Scénář : Marcus Dunstan a Patrick Melton. Kamera : Thomas L. Callaway. Hudba : Stephen Edwards. CHYBA VE FILMU - okolo 29 minuty je v záběru vidět mikrofon. CITÁT - Oh, člověče. Ta monstra to dělaj zezadu........ ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Kto má rád haluze typu Braindead (ten je samozrejme kvalitatívne v prvej lige) alebo Slither, prípadne Shaun of Dead, príde si na svoje...Perfektná partička looserov pokope, vizuálne (ne)podarené kreatúry (ako keby maestrovi Gigerovi spod ruky vypadli:) zneprímnejúce život a kopec parádnych hlášok, pričom niektoré sú fakt skvelé. Neznášam filmy s dabingom, v tomto prípade výrazne odporúčam GENIÁLNY český dabing, ktorý filmu len pomôže (začal som pozerať film aj v originále, ale "nebolo to ono":). Magorská a buranská zábava...ja som sa bavil kráľovsky :))) ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tato šílenůstka mi připomněla moje velmi oblíbené Od soumraku do ůsvitu, akorát místo upírů útočí na bandu lidí v hospodě kříženečci Vetřelce a Predátora. Samožrejmě tomu také chybí zručnějsí režie, otravný a nepřehledný je i střih. Na druhou stranu jsem se párkrát slušně zasmál, krví se taky nešetří, takže dávám slabší 3*. 50% Další díly se zkoušet neodvážím. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Ultimátní jízda. Skvělá zábava, skvělá akce, skvělá úvodní představovačka, parádní postavy (včas vyčištěné od potenciálně nesympatických po úvodní představovačce), pár nechuťáren a červíků - zkrátka dohromady to hodí skvělej film (u kterýho sice dovedu pochopit, proč se někomu nelíbí, ale rozhodně nejde o můj případ). Srovnání s Od soumraku do úsvitu se nevyhnu, jednak podobou příšer, jednak zábavnými, rychlými a údernými dialogy. Samozřejmě, že opus Rodrigueze a Tarantina při porovnání dopadne lépe, ale Feast mu je důstojným soupeřem. Zábavné hraní si se spoustou klišé, úchylně ujeté vtipné nápady, neustále hláškující všechny postavy, podivný příšery, co ho chtějí vrážet do všeho, co se hýbe i nehýbe...co chtít víc? Já se bavil, a to víc než dost. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nápad s úvodní představovačkou osazenstva pouštního baru vyznívá vniveč, jelikož si stejně nemáte šanci těch osm deset lidí zapamatovat. V okamžiku, kdy rozrazí vstupní veřej Hrdina alias Nakopávač prdelí, začínají pořádná jatka, zalitá desítkami galonů krve a okořeněná slušnými gore efekty. Navzdory nastolenému problému vypouští postavy humorné hlášky a občas se chovají nepřístojně k dané situaci. Akční požitek docela dost kazí rychlý střih a bláznivá kamera. Spousta scén je bez atmosféry, filmu chybí gradace, na druhou stranu možná urvete opěrátka židle při jedné z mnoha poctivých lekaček. Jako zábava na víkendový večer film obstojí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Přibližně v 29. minutě je v záběru možné zahlédnout mikrofon. (Terva)
  • Během opevňování baru hraje píseň „New Generation“ od Skid Row a na konci filmu hraje „Never Gonna Kill Us“ od The Smashup. (Duoscop)
  • Na festivalu Austin Fantastic získal režisér John Gulager Cenu poroty. (Terva)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama