Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tak takhle krutou a brutální jízdu v dnešní době by čekal málokdo (pravda, byl tu Slither...ale oproti Feast se může jít zahrabat, fakt mu nesahá ani po kolena), v době, kdy na horrorovém poli vládnou "amatérské americké rádoby horrory", které svou demenci a nešikovnost opravdu nezapřou. No, ale zpátky k Feast...začíná celkem dost originálně, něco jako "představovačky" z filmů Guye Ritchieho...a musím dát velkej BOD za (alespoň částečné) borcení horrorových klišé a další velký BOD za gore...taky hodně potěšilo. Víc takových filmů! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,2miliónaTržby USA $56,131Tržby Celosvetovo $658,573Tržby za predaj DVD v USA $3,520,689 //počet predaných kusov 203,836║ V prvom rade povedať, že tento počin nie je nič nové pod slnkom čo sa námetu týka. Ale zas na druhú stranu je to fanúšikovský počin, v určitom zmysle sa dá poveť že to je amatérske béčko čo sa v dnešnej brutálnej krvavej produkcii nestratí a teda keď neprináša nič nové aspoň svojou svižnosťou nenudí, na to že sa po celý čas odohráva len priestoru jedného bohom zabudnutého baru niekde v pustine. Nájde sa tu zopár fajn dialógov, aj vtipných. /40%/ ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Producenty filmu jsou Ben Affleck, Matt Damon a hororový klasik Wes Craven. Režie : John Gulager. Scénář : Marcus Dunstan a Patrick Melton. Kamera : Thomas L. Callaway. Hudba : Stephen Edwards. CHYBA VE FILMU - okolo 29 minuty je v záběru vidět mikrofon. CITÁT - Oh, člověče. Ta monstra to dělaj zezadu........ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavné (souložící monstra, bezdětná matka, znásilnění vycpané jelení hlavy, Henry Rollins v růžových teplácích), dostatečně krvavé, dostatečně svižné a akční, dostatečně nelogické (monster je více, ale „happy end“ se dostavuje po zabití jednoho), dostatečně bezduché a atmosféru postrádající, aby to byl slušný, koukatelný a nijak neurážející béčkový průměr. Je to prostě jedna velká prdel, u které se tvůrci a zástup známých producentů (Damon, Affleck, Craven atd.) evidentně bavili o něco více, než samotní diváci. 2,5* ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Feast je rozhodne zábavné B-čko, čo mu ale uberá na hodnotení tak to je v skutku nechutne chaotická kamera, pri ktorej si to človek jednoducho nemôže poriadne vychutnať. Naštastie sa hláškuje o 106, ďalej je tu doggie style alienov, zábavný "one minute hero" a banda nesympatických hercov. Nič viac, nič menej... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Během opevňování baru hraje píseň „New Generation“ od Skid Row a na konci filmu hraje „Never Gonna Kill Us“ od The Smashup. (Duoscop)
  • Poté, co začnou závěrečné titulky, je vidět, co se stalo s babičkou. (Káronoš)
  • Přibližně v 29. minutě je v záběru možné zahlédnout mikrofon. (Terva)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama