Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Mickey nabral takovou formu, že teď utáhne asi všechno, Diane bude kočka i v osmdesáti a Thomas dokazuje, že umí i hrát. Scénář není žádný poklad a mám pocit, že jím byla předloha dost necitelně krácena (nečetl jsem, ale je to cítit na rychlosti zvratů) , Madden opět dokazuje, že není žádný kouzelník, spíš šedý průměr. Hudba a atmosféra sedí, akce slušná a kamera příjemně drsná. Prostě dobrý thriller na sobotní večer, ale s lepším scénaristou a režisérem bychom si ho pamatovali déle než týden... 70% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nebyt pana na reziserskej stolicke a celkom slusneho hereckeho ansablu, islo by o nicim zaujimave becko s absolutne neoriginalnym scenarom, nic neriesiacim pribehom a beckovonudnym spracovanim. Takto je to presne to iste az na toho rezisera a hercov, ktori vsak film viacmenej nicim nezachranuju pred sivostou priemeru. 2,5/5* ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Malý komorný filmík s príjemným hereckým obsadením, kde si každý svoju úlohu hrá tak, ako sa od neho žiada, ale v konečnom dôsledku strácajúci vyššie hodnotenie kvôli zrovnaniu hereckého výkonu hlavnej postavy Mickeyho Rourka v Killshote a vo Wrestlerovi, kde jednoznačný výsledok pozná asi každý. :-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Snad jediné, za co mohu dát s čistým svědomím Killshot plusové body, je samozřejmě lákavé obsazení, které se autorům odvděčilo a film skutečně drží nad vodou. Dvojice rozvádějících se manželů/obětí, které ztvárnili D.Lane a T.Jane je sice ještě průměrnějšího ražení, ale záporáci jsou tu naprosto luxusní. Gordon-Levitt je hodně potrhlý magor a fakt mě bavil, ovšem Mickey, to je sakra jiná extratřída. Je naprosto fascinující sledovat, co s tím člověkem, především v ksichtu, udělal jeho hodně divoký a "peprný" život a přitom ze svého charisma neztratil vůbec nic, spíš naopak a ikdyž tu nehraje úplně dvakrát dobráka, normálně jsem mu přál jiný konec, než jaký se dal čekat a který i nakonec vyfasoval. Co se týče zápletky, ta mi přišla opravdu hodně obyčejná,lépe řečeno bídná, bez nápadu, bez čehokoliv zajímavého či neobvyklého. Navíc mi zde pro thrillerový žánr chybělo i alespoň minimální napětí, o nějaké atmosféře nemá cenu ani mluvit. Spád též více než poklidný, prostě nuda tu dostala až příliš mnoho prostoru, k tomu nepřišel ani žádný minimální zvrat, jen si to celé volně plyne k očekávanému konci, který je také samozřejmě bez energie a nápadu. Killshot má zkrátka spíš takové televizní rozměry, nic moc se tu neděje, a tak alespoň ti herci tu jsou tím přjemným a osvěžujícím kořením. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ten film ležel tři roky u ledu, jsem čekal něco o poznání horšího. Nicméně Killshot je velmi příjemné překvapení. Všichni herci naprosto výborní, zvláště Rourke, ani na chvíli to nenudí a hlášky jsou parádní. Celkově velmi příjemné překvapení. Jen mě mrzí, že jsem to u nás šlo rovnou na video. Zvlášť, když jsem tenhle rok zhlédl v kinech hovadiny, které si to velké plátno ani nezaslouží. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Do role Waynea Colsona (Thomas Jane) byl původně zvažován Bruce Willis, a to poté, co roku 1989 získal na film práva. (Ajka1)
  • Blackbird si v čase 1:16:12 (Mickey Rourke) naberá jedlo z alobalovej tácky. Najprv to bola veľká hlboká misa, potom panvica a teraz... (GabrielGabko)

Reklama

Reklama