Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (496)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Irena Pavlásková .. Naivkář. Tak tohle je kopanec do koulí. Jenže do ženských (obrazně). Ona totiž spisovatelka spolu s Pavláskovou udělala z hezkých českých holek doslova blbý děfky aneb jak se ve filmu říká, i slepice jsou na tom lépe než ženy. A já doteď myslel, že to je obráceně. Docela hloupý a otravný film bez větší porce humoru či cynismu. To už je i Román pro ženy lepší film a to po všech stránkách. 30%. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem je už předloha, která je naprosto neadekvátní pro plnohodnotný film a ve výsledku tak jde o natahovaný sled mnohdy kuriozních scén, které vypovídají o tom, že všichni muži jsou pošahaní. Kladem je snaha o světovost, která čiší z každého záběru, ale bohužel i ten divák, kteří se chce kouknout jen na nový český film v něm nic českého a ani realistického nenajde a film se tak stává nezajímavou romantikou, která nevybočuje ani svým původem. ()

Reklama

Pepy 

všechny recenze uživatele

Romantika, vášeň, zrada, nenávist, všechny tyhle věci jsou obsahovány v tomto snímku pro ženy. Spousta českých herců, v čele se Karlem Rodenem. Slabí český film zcela bez příběhu. Danica Jurčová má v kariéře, slabé filmy a tady si zahraje pět krát manželku?! No tak to je už obdivuhodný výkon. Průměr díky Karlovi. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Bestiář je bestiální příběh. O tom tedy nemůže být sporu. Bestiální v tom smyslu, že chlapovi se na to koukat opravdu zlehka nebude, a taky hlavně proto, že je hlavně o tom, jak ze ženských vznikají bestie, a jak je to všecko vlastně o zkušenostech a ničím jiným. Nemůžu si pomoct, ale Vašut a Roden tomuhle filmu rozhodně nepřidali. Řeší se tu vztahy asi tak jako ve Vékávéčkách a k tomu hrají docela solidní herci, kteří si teda tímto filmem u mě rozhodně snížili reputaci. Český film, ať se takovýchto témat vyhýbá véélikánským obloukem, protože od toho jsou seriály degenerující lidský mozek, které vídám v televizních programech dennodenně. Toť můj názor. Vidět to všechno sesumírované v celovečerním filmu už je docela dost i na mě. A ať se na mě nikdo nezlobí, postava Danici Jurčové byla vysloveně blbá, a to tak že úplně. Chápu že vztahy jsou choulostivá záležitost, ale tady už to spělo skutečně k demenci. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Bestiář? Hm? A co jako? Nebýt pavího výstupu Marka Vašuta... mimochodem... opravdu mimořádně vtipný ... pár hlodů bylo zajímavých... viz... skvělá polemika o mužích a křečcích a studium jejich chovu... jinak??? Jinak, mám ten dojem, že si filmový štáb udělal výlet do Londýna a do Itálie... Ano, Karel Roden odvedl standard, Marek Vašut byl perfektní jinak nic moc... nevím.... furt, tj. pořád... mám pocit spíš marketingového masírování než něčeho echt... a třeba se pletu a třeba druhé shlédnutí bude pozitivnější... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Při nahrávání postsynchronů ne každý herec namluvil svou roli. Danicu Jurčovou a Andreu Novákovou nadabovala Andrea Elsnerová, jelikož Jurčová je Slovenka a u Novákové se tak sjednotil hlas postavy. Michala Dočolomanského nadaboval Ladislav Županič, opět kvůli tomu, že je Slovák. Evu Sitteovou a Báru Nesvatbovou nadabovala Dagmar Čárová. Sitteovou kvůli jejímu dlouholetému exilu v zahraničí a ztrátě českého akcentu a Nesvatbovou kvůli nezkušenostem s dabováním. A Barboře Beťákové propůjčila hlas Nikola Votočková ze stejného důvodu, jako u Jurčové a Dočolomanského. (funhouse)
  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)
  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama