Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenapraviteľný bol človek, ktorého kriminalistické záznamy poznajú pod priezviskom Mlynarovič. Tento vrah, ktorý v Bratislave zavraždil ženu, bol odsúdený na trest odňatia slobody na 25 rokov. Prepustený z väzby bol v roku 1991. V roku 1992 však opäť vraždil. Tentoraz zavraždil dve ženy, z ktorých jedna mala len 11 rokov. (RTVS)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď niekto z dospelého života sedel z 15 rokov (od 18 do 33) 14 a pol roka v base a dokonca mal nejakú družku, tak to je šokujúce zistenie. Ešte šokujúcejšie je, že ho minul povraz, lebo veď, čo ak sa zmení? No nezmenil. A ďalšie dve zbytočne stratené životy pre zasraného psychopata, ktorého spoločnosť nevie okamžite vytesniť do urnového hája. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další velký omyl který byl na počátku devadesátých let předčasně propuštěn z kriminálu kde seděl za vraždu manželky jen proto aby dokázal, že nic jinýho než zabíjet neumí. V tomto případě to navíc odnesla i malá holka jejíž tělo nechal klidně hnít ve válendě bytu své nové družky která neměla ani potuchy co si to k sobě nastěhovala. Tak jako tak víc než doživotí už vzhledem k době kdy se to odehrálo dostat nemohl což je upřímná škoda. Rozhodně opět jedna z těch silnějších epizod ukazující jak probíhá v reálu resocializace podobných kreténů pokud je někdo nestihne včas pověsit nebo aspoň zamknout a zahodit klíč. Škoda slov.100% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štefan Mlynarovič – další z dobytků, kteří měli dostat provaz, přesto si nakonec odpykává „jen“ doživotí a daňoví poplatníci zapláčí stejně jako pozůstalí jeho tří obětí. I když oficiálně se přiznal jen k první vraždě své družky. Surový, bezcitný a psychicky narušený magor dokonce zabil i malé děvče a její tělo nacpal do úložného prostoru gauče. Přitom už po první brutální vraždě měl navždy shnít v base, ale po 14,5 letech byl propuštěn a zanedlouho začal řádit zase. Některé fotografie z místa činu, nejsou určené pro slabší povahy – humus. ()

Reklama

Reklama