Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Absolútne nevyužitý potenciál. Lakačky sú natočené zle. Sú príliš tiché a predvídateľné. Každý predsa vie, že najviac sa vždy zlakneme zvuku a až potom ide obraz. Takmer všetko sa odohráva za denného svetla a pritom to správne nasvietenie v tme by robilo divy. Postavy sú absolutne dementné a ich konanie nepochopiteľné. Proste taká blbina, ktorá by v správnych rukách mohla byť slušným hororom. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Není zrovna nejlepší nápad, vyrazit si s přáteli na ostrov, obývaný přespříliš přítulnými armádními hafany, aby nedošlo k mýlce, rozhodně nemají nic společného s dobračiskem maxipsem Fíkem. Tyhle potvory jsou chlupatý, naštvaný, věčně hladový parchanti, který víc než co jiného nesnášejí nějaký blbý Pedigree, co v televizi propaguje nějaká olezlá čivava (raději bych před nimi pomlčel o tom, že toho přerostlého potkana považuje taky za psa, to by je nasralo ještě víc), oni radši čerstvé masíčko, ze kterého kape teplá krev a zmínil jsem se již, že nejradši lidské. Osoby jenž byli vybráni, aby s řevem utíkali před nejlepším přítelem člověka ujdou, sice mě štve obligádní negr (to opravdu každý američan má za nejlepšího kámoše negra?), spíš mi záleží na obsazení ženských rolí, zvláště když jsou pouze dvě, dle mého soudu, má ideální herečka tohoto druhu filmu vlastnit, dlouhý nohy, pořádný kozy, které se při úprku budou pěkně houpat, musí umět správně vřeštět a svůdně se vlnit v bikinách, tady sem zklamán, ani jedna z hereček nesplňuje podmínky, prsa nemáji, nějaký extra fešandy to taky nejsou, řvou dobře, utíkají dobře, jen ten nejnižší pud u mě neaktivovali (však si rozumíme). Jinak ostrov pěknej, jen ta voda je nějaká žlutá, ale stejnak největší překvápkem zůstávají „roztomiloučcí“ pejsánci, tak proklatě drsný mrchy jsem už dlouho neviděl, žádný dobrácký bernardýni, do kterých musí štáb rýpat rožhaveným pohrabáčem, aby dostali aspoň trochu zlostný pohled, tyhle mrchy jsou ostrý jak břitvy Fredy Krugera. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že zvířecí horory obecně moc nemusím, a nebo je to opravdu tak špatné. The Breed mě bavil sotva půlku stopáže a počet mých zívnutí byl vzhledem k tomu, že spát se mi nechtělo, docela vysoký na to, aby to u mě dosáhlo na tři hvězdičky. Ano, pár napínavých momentů by bylo, ale povětšinou to sledovalo pořád stejné schéma - postava někam pro něco jde/snaží se někam dostat, "nečekaně" se objeví čokl, postava zdrhá zpátky do baráku. Ale musím na druhou stranu uznat, že ta psiska opravdu působila dost nebezpečně. Lassie by proti nim rozhodně šanci neměla. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

"Hráli si na Boha" - a změnili psy v... zuřivější psy. A jak to bylo dál? Vždyť to znáte to: čiň čertu dobře, peklem se Ti odmění, pozvi mladšího bratra na dovolenou, zjebe Tě, že jsi nezodpovědný kokot (létáš si přeci po světe letadlem... jež pilotuješ). A do toho všeho tam nadto pobíhají ještě ti zmutování, krvelační psi. Azore, trhej! 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svorka zdivočelých, besných psov útočí na skupinku piatich mladých ľudí, ktorí sú izolovaní od okolitého sveta na opustenom ostrove, kde chceli stráviť príjemnú dovolenku. Jednoduchý námet na výborný beast animal horror. To si iste povedal aj Wes Craven, ktorý financoval natočenie tohto filmu. Veril tomuto projektu a poskytol peniaze debutujúcemu režisérovi Nicholasovi Mastendrea, aby sa mohol realizovať. Vznikol tak celkom podarený, béčkový snímok o nebezpečných, vraždiacich psoch. Veľkým plusom je, že sa pracovalo so živými zvieratami, žiadne digitálne monštrá, ale skutoční psi. *** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • V závěru filmu na skupinku přeživších z lodní kajuty vyskočí pes. Ten by ale v malém prostoru bez dostatku vzduchu a jídla neměl přežít. (fiLLthe3DD)
  • Keď mladíci nájdu v garáži Mercedes pokrytý hrubou vrstvou prachu, musel byť zaparkovaný na tomto mieste už poriadne dlhý čas. Keď však otočili kľúčikom, krásne naštartoval. To je úplne vylúčené, pretože batéria v aute musela byť už niekoľko rokov úplne vyšťavená. (beso74)
  • Přibližně ve 33. minutě filmu, kdy Noaha (Hill Harper) pronásleduje několik psů, se po jeho pádu mění pozice jeho brýlí. Když se zvedá ze země, brýle si sundává, v dalším záběru má brýle opět na hlavě. (masekjc)

Reklama

Reklama