Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Hůůstý. Pevně doufám, že i realizační tým bral tento projekt jako těžkou nadsázku a legraci. No minimálně triky byly naprosto "luxusní".. Otřesně animované zvířátka bez špetky snahy o zasazení do prostoru... Navícení, stíny, no i na FMV ze starých PC her je to těžký podprůměr. :) Jedna za tu nadsázku. ()

korndaddy odpad!

všechny recenze uživatele

Naklonovaná obří kukuřice. Dokážete si představit ten obří popcorn??? Jenomže, to by se to nesmělo posrat. Od špatného scénaře, přes umělý kozy, nejhorší efekty a podřadný herecký výkony. Tohodle je ve filmu dostatek. Nehledě na to, že v tom kvéru měl tak čtyřicet nábojů. Zkoušel sem to počítat, ale po třicítce se mi to nějak smíchalo. ()

Reklama

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak špatný film, že ani konzumace psychotropních látek nepomůže k tomu, abych měl lepší dojem než když píšu tento komentář. Kvalita "predátorů" by mohla konkurovat těm z Godzilly (té původní z roku 1954), herecké výkony jsou avšak na úrovni naší "Ordinace v růžové zahradě". Nicméně pár detailů mě v tomto filmu nepřestalo udivovat, jako třeba počet nábojů v Berettách (které podle mě používaly, i když tvrdí, že užívali .38, což je úplná hloupost), dodnes jsem si myslel, že Beretty mají většinou nábojů 13 ( revolvery užívající .38 jich mají 6), ale hrdinové ve filmu z nich střílejí jako kdyby měli zásobníky legendárního kulometu Špagin (PPSh, 71 nábojů). Jako další jsem nevěděl, že tři patra pod zemí jsou zřetelně slyšet stíhačky a je cítít rázová vlna od výbuchu. Pokud se tedy chcete divit a v televizi zrovna nedáváají přímý přenos z poslanecké sněmovny, můžete si pustit tohle, jinak radši už nikdy ne ;) ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Lol, varan přijde už v prvních 30 sekundách a hned slyšíme známej monster skřek, co se opakuje tak přes 15 let snad v každý PC hře. Nejvtipnější je, když někdo začne střílet - nekonečný zásobník, žádná fyzika a jednou jim ujela kadence (Duke Nukem styl). V hlavní roli banda zelenejch aktivistů a černovlasá extrabitch s hlasem dítěte, která na ostrově pěstovala obří obilí k nakrmení lidstva. Většinou, když někdo umírá, nebo je žere monstrum, tak jenom trapně stojí a koukaj. Michael Paré je jedinej dobrej a solí hlášky, jinak je to moc vážný a tim pádem nudí, což je škoda. ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Ano, tento film si zaslouží "odpad", ale prostě nejde to dát - ten film má jednu vlastnost, kterou mnoho lepších filmů nemá - prostě ho chcete vidět až do konce - prostě jste zvědaví, jestli to bude i nadále stejně blbé jako na začátku - víte, že to bude stejně blbé, ale prostě to chcete vidět. Parádně jsem se pobavil! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)

Reklama

Reklama