Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Nezapomenu na ten den. Stál jsem v trafice, v ruce pár stovek, vyzvedávam pravidelnou dávku literárního fetu a moje oči padají na cosi, k čemu je přibaleno DVD s nápisem Varan vs. Kobra. Po chvilce váhání moje sebetrýznitelské já vítězí, DVD (naštěstí za pár šupů) mizí v batohu dříve, než stihne tento hanebný čin mít více svědků a já zbaběle prchám domů. Pouštim, čumim na autorskou Asylum tvorbu a trochu mě mrzí, že to není větší prča. Oba titulní photoshop hrdinové vypadají jako potvory, které někdo vystřihl z Dooma dvojky pro nedostatečně kvalitní zpracování a zatápí jim parta béčkových troglodytů s tradičními příznaky lobotomie. A dobro zase zvítězí. Ach jo. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak bando mám bezva nápad na horor. Natočíme varana, natočíme kobru, šoupneme je dopředu obrazovky aby vypadali obrovští a vsuneme tam natočené ječící lidi co jim budou běhat mezi nohama a pak..... Momeeeent...to nejde rejžo...Proč by to nešlo? No rejžo kobra přece nemá nohy. Ne jo? Aha...no nevadí...tak budou běhat jen mezi nohama varanovi a šoupneme tam třeba nějaké výbuchy koupil jsem petardy od číňana ve večerce. Jdeme na to klapka, kamera, akcééé joj to bude bomba. EHM ....Mno já jako divák říkám - Ne rejžo, nebyla to bomba. Byla to tragédie ale i tak díky celkem jsem se zasmál asi na pět minut ke konci filmu. Ale ten název je super :-D ()

Reklama

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Hůůstý. Pevně doufám, že i realizační tým bral tento projekt jako těžkou nadsázku a legraci. No minimálně triky byly naprosto "luxusní".. Otřesně animované zvířátka bez špetky snahy o zasazení do prostoru... Navícení, stíny, no i na FMV ze starých PC her je to těžký podprůměr. :) Jedna za tu nadsázku. ()

waltosin

všechny recenze uživatele

Hahaha fakt to vypadalo jak kdybyste hráli videohru ale ne PSP to bych ho urazil a jeste na tech starších konzolí, prostě udělaný digitálně a ještě na hovno! Kobra která se umí potápět a varan kterej umí rychle běhat, a herci ti nemá cenu rozebírat akorát je nazvu jedným slovem amatéři! Taková hovadina fakt dokáže rozesmát,jak se to dá totálně posrat! :D :D ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě je třeba říct, že o horor tady vůbec nešlo. No možná tvůrci měli hororem na mysli inteligenci hlavních postav nebo animace ala Nintendo 64 . Docela katastrofální filmeček, snad mohl být trošku zábavnější nebýt otřepaných klišé a dementních lidiček na place. A taky jsem si myslel, že filmaři se už naučili, že zbraně je nutno přebíjet, jak se zdá ne všichni, jelikož kapitán při prvním setkání s kobrou vystřelil na jeden zásobník minimálně 70 x ... hm tu zbraň chci taky :-) . No při pohledu na "herectví" a animace se vkrádá myšlenka, jak je možné něco podobného natočit v roce 2005 ? Snad v roce 1985 by to ohlas sklidilo, avšak takhle nikoliv. Odpad ! 5 % za tu pěknou dceru profesora :-) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)

Reklama

Reklama