Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

K obrazovce mě přitáhnul název jednoho clena z Dua filmu (proste mam rad tyhle tvory od malička). Tušil jsem že to bude něco špatného, ale byl jsem vedle - je to absolutní šlichta!!!O výkonech herců se nedá mluvit - pač tam jen tak dementně postávaj, kecaj své tupé repliky a čekaj až zhebnou. Tak jak jim to scénař (ostatně taky debilně) dal do vínku. No a ty triky (asi někdo v garáži oprášil ZX Spektrum) - komičtější než samotný film...Vidět takové filmy, tomu se říká utrpení! ()

waltosin

všechny recenze uživatele

Hahaha fakt to vypadalo jak kdybyste hráli videohru ale ne PSP to bych ho urazil a jeste na tech starších konzolí, prostě udělaný digitálně a ještě na hovno! Kobra která se umí potápět a varan kterej umí rychle běhat, a herci ti nemá cenu rozebírat akorát je nazvu jedným slovem amatéři! Taková hovadina fakt dokáže rozesmát,jak se to dá totálně posrat! :D :D ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo neuvěřitelný! Nemam teď ani tak na mysli scénář, nebo triky. To všechno splnilo moje podprůměrný očekávání. Dokonce jsem čekal i hereckej projev na úrovni venezuelskýho soft porna pro náctiletý.....................ale ty kecy a to jejich chování.................já v životě nic takovýho neviděl. Nejdřív jsem se jenom usmíval, ale postupem času jsem se začal řehtat na celý kolo. A do toho Paré s bouchačkama od Čertova švagra, který ještě držel jak prase kost? Tohle mě vyřídilo a asi z toho neusnu. Házim si korunou jestli dam odpad, nebo plnou palbu. :D ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Parta ekologických aktivistů odcestuje do oblasti s vojenskou karanténou aby kompromitovala armádu Spojených Států. Už to samo o sobě zavání nominací na Darwinovu cenu, ale ti pošetilci si svůj osud pojistili tím, že si vybrali ostrov po kterém se promenádují zmutované obří kobry a varani. Na filmu je špatně úplně všecko, přesně jak se dalo čekat. Mizerní herci, dementní scénář, laciné efekty, stupidní kamera. Postavy jsou absolutně nepřesvědčivé a dokonce i když umírají jeden za druhým, tak to s nimi ani nehne a pořád se tváří jako na nedělním výletě na Bouzov. O vlas nad absolutním dnem tuhle ptákovinu drží pouze krásná Michelle Borth, sympatická doktorka / bojovnice s pistolí s nekonečným počtem nábojů. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Lol, varan přijde už v prvních 30 sekundách a hned slyšíme známej monster skřek, co se opakuje tak přes 15 let snad v každý PC hře. Nejvtipnější je, když někdo začne střílet - nekonečný zásobník, žádná fyzika a jednou jim ujela kadence (Duke Nukem styl). V hlavní roli banda zelenejch aktivistů a černovlasá extrabitch s hlasem dítěte, která na ostrově pěstovala obří obilí k nakrmení lidstva. Většinou, když někdo umírá, nebo je žere monstrum, tak jenom trapně stojí a koukaj. Michael Paré je jedinej dobrej a solí hlášky, jinak je to moc vážný a tim pádem nudí, což je škoda. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)

Reklama

Reklama