Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je v podstatě druhým pořadem o vaření na českých televizích po Prima vařečce (2001), která ovšem utrpěla častým střídáním kuchařů-moderátorů. Tady to jedou od začátku Filip Sajler a mě sympatičtější Ondřej Slanina. Kluci jsou rychlí, vtipní, má to hlavu a patu, občas podle jejich receptů něco dělám, třeba dnes vánočku. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí i jiných kulinářských pořadů zvedám hodnocení, vidím to něco mezi 3-4*, ale vzhledem k malé konkurenci se držím více při zdi. Kluci jsou šikovní kuchaři, jde jim to od ruky, pokaždé se dozvíte něco nového. Jsou zábavní a vždycky je napadne nějaká vtipná poznámka, ale mluví k věci a nejde o nějaké zbytečné okecávání. Recepty jsou hodně rozličné a zajímavé, vaří jak ve studiu, tak jezdí po světě. Třeba epizoda o rakouských dortech - no mňam. A vlastně je fajn, že vidíte, jak se i oni něco učí, když to vaří poprvé. A kluci mi připadají jako sympaťáci, ok, nejsou to žádní krasavci, ale proto by se na to snad dívaly jen nějaké puberťačky, kdyby vařil hezounek s americkým úsměvem. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to zdálo vtipné, ale připitomělé vtipy těch dvou puberťáků se přejí rychleji, než jejich pseudo znalecké pochoutky. Jediný přínos pro mou osobní kuchyni je nerezové naběrátko, které jsem viděl u nich a úplně ho miluju. Jinak jejich recepty ala kapr na špeku a roštěná s borůvkama fakt nee!! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad, který trvá už nějaký ten pátek a díky tomu, že jej moderují dva sympaťáci a odborníci na vaření v jednom, tak je stále zábavným zpestřením určitě pro mnoho diváků. Jsou to kucí co pro vtipné komentáře nemusí chodit daleko a kteří se snaží, aby to televizní vaření mělo pokaždé nějakou originální myšlenku. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak dokáže marketing a šoubyznys vzít naprosto průměrné blby odnikud a mávnutím ruky z nich udělat celebrity, i když neumí nic víc, než každý šéfkuchař v každé lepší restauraci (Babica, dement Hruška,...). Pořad jako takový je docela v pohodě, ale prostě nemůžu, kvůli výše zmíněnému, jít s hodnocením výš, protože mě to fakt sere. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama