Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí i jiných kulinářských pořadů zvedám hodnocení, vidím to něco mezi 3-4*, ale vzhledem k malé konkurenci se držím více při zdi. Kluci jsou šikovní kuchaři, jde jim to od ruky, pokaždé se dozvíte něco nového. Jsou zábavní a vždycky je napadne nějaká vtipná poznámka, ale mluví k věci a nejde o nějaké zbytečné okecávání. Recepty jsou hodně rozličné a zajímavé, vaří jak ve studiu, tak jezdí po světě. Třeba epizoda o rakouských dortech - no mňam. A vlastně je fajn, že vidíte, jak se i oni něco učí, když to vaří poprvé. A kluci mi připadají jako sympaťáci, ok, nejsou to žádní krasavci, ale proto by se na to snad dívaly jen nějaké puberťačky, kdyby vařil hezounek s americkým úsměvem. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Zaleží díl od dílu. Jindy kluci mají povídaní svižné a zábavné , ale mnohdy se zarazí i ten host co tam s nima je. Každopádně někdy se mrknu copak zajímavého vaří a konkrétě jim zavidím , že si mohli na náklady čété jezdit po světě a žrát tam lahůdky. Není to špatné jen ti dva fungují jako sůl. Někdy je jí moc (a kyselý ksicht je na místě) ,někdy málo a někdy tak akorát. ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť! ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

Kluci to myslí dobře. Akorát ta akce mě nějak neoslovila. Dva sympatičtí pohodáři, kteří se chopí vařečky je prima záležitost pro odreagování...Ale chybí mi tam nějaké charakteristické prostředí, nějaké určení povahy celé show. Někdy se zdá, že dva kluci v zástěře budou stačit...ale někdy ani omylem. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

moderátorsko kuchařská dvojce, jak se s tím "kluci" perou? snaží se, za pár sezon už se otrkali a před kamerou nepůsobí tak škrobeně, občas jsou i jejich vstupy vtipné, na kulinářské úrovni se rozhodně jedná o přínosný pořad ukazující vaření z kvalitních a vybraných surovin, tady se s Babicovinou nesetkáme a to je důležité! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama