Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť! ()

Fraktální 

všechny recenze uživatele

podle mě jeden z koukatelných pořadů o vaření. Klucí sou sympatáci , nevím co proti nim všichni mají... Co vaří je mi uplně jedno, jelikož stejně převážná vetšina lidí na pořady o vaření kouká, nevaří podle nich! (maximálně si zapíšou nějakej ten recept, daj ho do šuplíku a příšte pudou zase uvařit guláš kerej je naučila maminka).... ()

Reklama

zorro 

všechny recenze uživatele

Jako kuchař musím konstatovat, že bych je chtěl vidět někde za provozu v restauraci. Tohle nemůžou dělat normální kuchaři. Jsou ale pořád lepší jak ta absolutní nula na Primě (Petr Stupka). A taky by mě zajímalo, kolik si člověk může od nich napsat receptů, když tam dělají samý kokotiny, nic nového tam nevymyslí. Prostě ať se podívají na Jamieho Olivera nebo na toho černocha na Nově, ten taky ještě jde, a začnou s tím něco dělat. "Jinak se z těch sraček nevyhrabou." ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Mě to baví a to jsem gastronomický antitalent, když si dělám kakao, vyleze z toho čabajka, ale totálně nepoživatelná, když jsem jednou zkoušel polívku ze sáčku, málem jsme vyhořeli. Ale kluci v akci mají oproti Babicovi výhodu - hraje jim u toho někdy pěkná muzika. No...já se do vaření stejně nikdy pouštět nebudu ve jménu klidu a míru na Zemi, ale tenhle pořad svůj účel plní.... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak dokáže marketing a šoubyznys vzít naprosto průměrné blby odnikud a mávnutím ruky z nich udělat celebrity, i když neumí nic víc, než každý šéfkuchař v každé lepší restauraci (Babica, dement Hruška,...). Pořad jako takový je docela v pohodě, ale prostě nemůžu, kvůli výše zmíněnému, jít s hodnocením výš, protože mě to fakt sere. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama