Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Recenze (153)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument o cestě tří motorek a dvou doprovodných terénních aut kolem světa. V čele a v zájmu všech okolo samozřejmě Ewan McGregor. Nejsem zvláštní fanda motorek, ale toto dobrodružství mě nadchlo. Hlavně proto, že to není jen o cestě, ale taky o lidech, památkách a místních zvycích. Doporučuji 10dílnou verzi. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Což o to, také bych rád podnikl podobnou jízdu kolem světa a podíval se tak na místa, která pro většinu lidí zůstanou navždy zapomenuta. Ale nechtěl bych při tom mít za zadkem televizní karavan a před pusou neustále nastrčený mikrofon. To je houby svoboda. I tak jim sice krapet závidím, ale podstatu cestování vidím jinak. ()

Reklama

Blondpipi 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět, že není rozdílu mezi celebritou a obyčejným maníkem co rád motorky. I herec padá z motorky, při tankování si vypláchne slznej kanálek benzínem, i on má po bodnutí hmyzem obličej jak merunu, občas si blinkne a padá na hubu únavou.... K tomu si připočtěte poznávací cestu přes Evropu a Asii spolu se dvěma sympošema a není nad čím váhat, příjemnej dokument je na světě. ()

KateW 

všechny recenze uživatele

Zatím to nechám na třech hvězdách. To proto,že mě to nijak neohromilo. Je to jen videodeník o dvou kámoších,co absolutně neví co dělají. Je to jen reakce na první díl,takže budu pozorně sledovat i ty další. Pravdou však zůstává,že Ewan i jeho kámoš Nevímjak se na jejich zauralské dobrodružství těší. Mám ráda motorky a nemám s nimi víc zkušeností než pár srazů,ale zarostlý McGregor na mašině je velké lákadlo nejen pro nás holky. ()

2scha 

všechny recenze uživatele

V rámci choroby jsem viděl všech 7 dílů naráz. V televizi jsem náhodou zahlédl posledních 10 minut čtvrtého dílu. A druhý den (díky internete!) jsem ráno s cestovateleli už balil bagáž a večer byl v NY. Pro mě věc, která mě náramně chytla, s chlapama jsem to fakt prožíval a fandil jim jak malej kluk. Pro mě jasnejch ***** ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Ewan McGregor a jeho vtedajšia žena Eve Mavrakis si adoptovali malé dievčatko menom Jamyan, ktoré Evan stretol v Ulanbatáre v Mongolsku žijúce na ulici bez rodičov. (LUIGISde)
  • Cesta začala 14. apríla 2004 v Londýne a skončila 29. júla 2004 v New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Cestu absolvovali na motocykloch BMW GS R1200. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama